Hvert år, efter jul, lukker vi Stalden i to måneder for at gøre status, fjerne julevarerne og bygge butikken op på ny med nye spændende forår og sommer varer. Men det er også i denne periode, at der skal købes nye varer, der matcher det nye års trends, tendenser og farver.  Nogle enkelte forhandlere besøger vi på deres adresse, andre kommer til os, men langt størstedelen møder vi og handler hos på årets Formland messe. Formland er messen, der samler over 400 forhandlere, der to gange årligt præsenterer deres nyeste kollektioner inden for nordisk design og sætter fokus på trends og tendenser det kommende år.

Med over 60 forskellige forhandlere i vores portofolio skal  vi være målrettet for at nå rundt til alle, men samtidig er det også vigtigt, at vi tager os tid til at se nye forhandlere i øjnene og se, hvad de har at byde på. I Stalden gør vi os umage for at levere en unik oplevelse og finde ting, som ikke findes så mange andre steder, vi vælger varer, der taler til os og lader os ikke begrænse af få forhandlere, selvom det ville være langt det nemmeste. Derfor kommer der hvert år nye forhandlere til, mens andre lige så stille ryger ud.

En af de forhandlere, som altid taler til os, er Pip Studio og deres fantastiske kollektion af farverigt sengetøj. I virkeligheden passer sengetøj ikke rigtig ind i Stalden, som jo primært er en brugskunst butik, hvor der, trods et stort areal, ikke er ret meget plads til at præsentere sengetøj. Men Pip Studios glade og farverige sengesæt fangede os og trods sengesæt måske ikke i første omgang passer ind, så passer Pip Studios brand til gengæld lige ind i Stalden. Pip Studio har et unikt udtryk, der skiller sig ud fra de sengesæt man ofte ser, der er en detaljerigdom, der giver øjnene lyst til at gå på opdagelse og en sammensætning af flere tekstiler, der vidner om kvalitet. Trods Pip Studios indlysende kvaliteter findes de ikke i enhver butik, hvormed de passer rigtig godt ind i Stalden.
Vi valgte derfor at finde mine svigerforældres gamle seng og dedikere et hjørne af Stalden til sengetøj.

Normalvis plejer vi selv at lave vores opstillinger og tage billederne, men i denne ombæring har vi vurderet, at vi ikke kan gøre det bedre end Pip Studio selv og har derfor valgt at bruge deres flotte billeder.
Foruden nye sengesæt fra Pip Studio har vi købt en række nye spændende forår og sommer varer, som vi glæder os til at præsentere for jer de kommende uger.

Farvet glas - små glasskåle i flotte farverNeder Kjærsholm Hovedgaard
Ideer til indretning med tørrede blomster
Personlig mors dags gave 2020
Badeværelses bakke med fyrfadslys
Indendørs lanterne med lyskæde
Inspiration til efterårsdekoreret lanterner
Inspiration til boligindretning med levende lys 2019
Badeværelses bakke med lille lyserød ballerina figur
Forårspynt til vindueskarmen - porcelæns blomsterløg og engle