Pynt hjemmet med søde ballerina figurer

INDLÆG FRA 2017 – OPDATERET MED NYE BILLEDER 02.04.2018

Pynt til boligen mellem højtiderne

I Danmark er vi ret gode til at pynte til jul og til påske, men når vi rammer imellem de to højtider, så står det anderledes til. Her har tingene ofte sin vante plads, og der gøres ikke på samme måde det ekstra ud af at pynte hjemmet. Det er måske forståeligt nok, for særligt efter jul kan man have et behov for noget mere lys og luft og fravær af forstyrrende elementer. Og ser man på udvalget af pyntefigurer til hjemmet, ja -så er udvalget heller ikke så stort, når man rammer mellem de to højtider. Her bevæger pynten sig i højere grad over i klassikere som vaser, som vi satte fokus på i sidste uge, eller lysestager og flotte planter.

Ballerina figur – det nye hit

Alligevel ser vi fra tid til anden at visse pyntefigurer hitter. For efterhånden nogle år siden var det frøen, der, i mange forskellige udformninger, blev moderne og charmerede sig ind i hjemmene, så kom uglen og gjorde sit indtog på alt fra tekstil tryk til diverse figurer – med og uden fjer. Hvad det næste bliver går vi jævnligt og overvejer, og når man ser på udvalget af ballerina figurer, kunne man fristes til at tro, at de skulle blive det næste store. Om de ligefrem kommer på højde med frøerne og uglerne tror jeg næppe, men ikke desto mindre er ballerina figurer blevet meget populære og elsket af mange.

Enkel pynt til foråret

Særligt her i foråret gør ballerina figurerne sig godt med deres barnlige og samtidig elegante udtryk, som på mange måder passer til foråret, hvor planterne strækker sig elegant mod lyset og mennesket, som dyr, bliver forårs kåde og fyldt med energi. En enkel ballerina figur kan hurtigt give liv og karakter til den øvrige pynt til hjemmet og kræver således ikke den store rokade. Forskellige farver giver forskellige udtryk og er værd at lege med, ligesom høj og lav kan give dynamik. Jeg vil lade billederne tale og håber de kan inspirere, hvad enten det er badeværelset, stuen eller køkkenet der trænger til lidt nyt liv.

Se også

Vaser som pyntegenstand

Pynt til vindueskarmen

Pynt til haven og hoveddøren i det tidlige forår

⇩ Find alle varerne på billederne nederst på siden ⇩

Inspiration til konfirmations bordpynt 2020
Indendørs lanterne med lyskæde
Inspiration til adventskrans 2019 - grønne led lys
Inspiration til efterårsdekoreret lanterner
Inspiration til haven 2019. Havefigurer og havepynt.
Inspiration til påske - vase med påskeophæng af papir
Moderne påskepynt 2020 - find inspiration til din påskeudsmykning
Inspiration til boligindretning med levende lys 2019
Blåt julebord med blå tinsoldater og zink lysestager

Pyntede juleborde 2018

Juledagene nærmer sig, og inden længe sidder vi alle om det ene julebord efter det andet. Skal du stå for et af årets mange julearrangementer, har du måske allerede gjort dig tanker om bordopdækning og julebordpynt. Ellers giver vi dig her inspiration til at dække det smukkeste julebord, uanset om du er til et klassisk rødt julebord eller et mere moderne julebord med blåt julebordpynt.