⇩ Find alle varerne på billederne nederst på siden ⇩

Skal der være fest, skal der være balloner.

Balloner – knap skal man sige ordet, før man kommer i godt humør. For er der noget der er indbegrebet af fest, så må det næsten være balloner. Hvad enten der skal være fødselsdagsfest, barnedåb, bryllup, jubilæum eller blot hverdagsfest, så er balloner med til at skabe feststemning. De er barnlige, festlige og elegante på en og samme tid. Derfor kunne vi heller ikke stå for disse flotte glas balloner, da vi i foråret blev præsenteret for dem.

Glas balloner giver flere muligheder

For mens en almindelig gummi ballon har en begrænset levetid, og derfor ofte kun varer festen ud, så mister disse glasballoner ikke sådan lige pusten, og giver derfor mulighed for at bruge ballonerne på andre måder. Her har vi helt klassisk hængt ballonerne op over et festligt fødselsdagsbord, men ligesom andre glasfigurer, gør disse glas balloner sig særligt godt i vinduet, hvor lysets stråler kan reflektere i glasset. Her kan de både hænges op i fiskesnøren, eller ligge enkelt og dekorativt i vindueskarmen. Flot kunne det også være at hænge ballonerne i en klynge i flere forskellige højder, eksempelvis i entreen, hvor de uden tvivl vil give en festlig velkomst. Ballonerne kan selvfølgelig også udgøre en del af udsmykningen på børneværelset, bruges som bordpynt, eller som en oplagt værtindegave. Jeg er sikker på, at I har mange flere ideer til, hvordan en ballon med lang levetid kan bruges…

Inspiration til påske - vase med påskeophæng af papir
Moderne påskepynt 2019 - find inspiration til din påskeudsmykning
Inspiration til borddækning til konfirmation
Inspiration til boligindretning med levende lys 2019
Blåt julebord med blå tinsoldater og zink lysestager

Pyntede juleborde 2018

Juledagene nærmer sig, og inden længe sidder vi alle om det ene julebord efter det andet. Skal du stå for et af årets mange julearrangementer, har du måske allerede gjort dig tanker om bordopdækning og julebordpynt. Ellers giver vi dig her inspiration til at dække det smukkeste julebord, uanset om du er til et klassisk rødt julebord eller et mere moderne julebord med blåt julebordpynt.
Julepynt i glasklokke - nisserne fra Nääsgränsgården

Julepynt i glasklokker

Juledekoration 2018 - kalenderlys glas med papirklip og lyskæde
Find inspiration til din adventskrans 2018 - rød hvid adventsdekoration med krybbespil
Udendørs efterårsdekorationer med græskar