2Have

2Have forhandler

2Have – skøn brugskunst, dekorationstilbehør og juletræspynt der inspirerer dig til selv at kreere videre
2Have forhandler brugskunst, gaveartikler og andet tilbehør, specielt til blomster- og brugskunstforretninger samt interiørhuse i Danmark og resten af Skandinavien. Vi er utroligt glade for at være på forhandlerlisten for denne spændende virksomhed.

Hvem er 2have

Drivkraften bag den danske grossistvirksomhed har siden grundlæggelsen i 2002 været drømmen om og lysten til et forretningsparløb omkring udviklingen af produkter, hvor trend, nytænkning og brugbarhed er konceptet.
Som de to indehavere Inge Thomsen og Jacob Meulengracht selv beskriver virksomheden: ”2have a/s er ikke blot en arbejdsplads, men en livsstil… – et sted, hvor der udvikles, spekuleres, skabes og ikke mindst drømmes om design, former og farver – for altid at være i den gruppe, som tør give et bud på fremtiden – og gør det”

Ansatte

Inge og Jacob er begge oprindeligt uddannet blomsterdekoratører.
Inge var i mange år én af Danmarks dygtigste konkurrencebindere i både ind- og udland. Samtidig har hun i en årrække været produktudvikler i en større binderivirksomhed.
Jacob startede med blomster-forretninger og et gartneri og underviste sideløbende dermed på handelsfagskolen i Odder & Skåde. Derudover har han været ansvarlig for indkøb til en sammenslutning af 35 blomsterforretninger.
Med disse baggrunde grundlagde de 2have a/s ud fra en filosofi om, at hvis man vil være trendskabende er der brug for nytænkning, fokus på brugbarhed og ikke mindst villighed til at kaste sig ud i noget nyt.

Produkterne fra 2have

2haves produkter er umiddelbart enkle og smukke i deres udtryk. Oveni enkelheden har mange af produkterne dog lige det ekstra twist i designet, der overrasker og inspirerer dig til selv at lege og skabe videre i dekorationen. Produkterne spænder fra helt simple birkegrenskiver, over kunstfærdigt udformede små fugle på pinde med lange halefjer, til glasvaser og udendørs metalfigurer der fortæller en historie i sig selv.

2Have jul

2have jul er et kapitel for sig. Igen inviterer de enkelte genstande dig til at kreere videre og skabe opsætninger og dekorationer udover det sædvanlige. Vi har et bredt sortiment af 2Have julepynt herunder lysholdere, julekugler, julepynt og dekorationsmaterialer til at kreere unikke juledekorationer.

Igennem de seneste år har vi ofte oplevet at særlige juleemner fra 2Have bliver revet væk før julen overhovedet er begyndt hvilket vidner om et skarpt øje for tidens trends og tendenser.

Inspiration med 2have

Resultatet af Jacobs og Inges mangeårige samarbejde er et kæmpe udvalg i brugskunst og dekorationsartikler, og 2Have tilbyder dig vitterligt alt du har brug for til at lave de skønneste dekorationer og opsætninger til højtider og til livets begivenheder både ude og inde.

Find inspiration i vores blog eller gå på opdagelse på 2haves egen inspirationsside