Brink Nordic

Unikke julekugler

Brink Nordic er et dansk firma der producerer unikke julekugler af glas mm. Juletræskuglerne er mundblæst og hånddekoreret i Europa. Designet spænder fra klassiske julekugler til humoristiske julekugler med afsæt i julen og det at være dansk. Kuglerne er af alle højeste kvalitet og lavet på traditionel vis af mundblæst glas med et tyndt lag sølv på indersiden.
Den håndværksmæssige proces gør at hvert stykke glaspynt er helt unik.

Fra klassiske julekugler til sjove julekugler

Brink Nordics har specialiseret sig i at designe og producere glaspynt af høj kvalitet. Inspireret af både bedstemorens antikke julepynt og de nordiske traditioner spænder deres kollektion bredt.
Blandt deres unikke julekugler finder du mange spændende designs så som alverdens slags dyr, spøjse figurer som pølsevogne, campingvogne og burgerer samt nostalgiske julekugler som vi kender dem fra vores barndom.

Julekugle figurer

Er du til julekugle figurer kan du med fordel gå på opdagelse i Brink Nordics store kollektion af julekugle figurer. Der er meget at vælge imellem og hvert år gør vi vores ypperste for at vælge de figurer, som vi tror mest på. Nogle af de sove julekugle figurer du kan finde er klassiske danske garder, pølsevogne, julesokker og juletog og mange mange flere. Figurer som disse gør juletræet farverigtig og spændende og gør det sjovt for børn og barnlige sjæle at gå på opdagelse i. De fleste børn vil helt sikkert finde deres julekugle figur og hvem ved måske er det lige netop denne kugle der kommer til at gå i arv i generationer.