Det Gamle Apotek

Historien bag

Virksomheden blev grundlagt i 1972 i Tønder af Anna og Henning Larsen og har siden udviklet sig til en af Danmarks største leverandører af julepynt, højtidspynt og brugskunst. I 1990’erne begyndte Det Gamle Apotek at udvide sit sortiment til også at omfatte pynt til andre højtider og brugskunst. I 2018 solgte Anna og Henning Larsen deres virksomhed til Tine og Jens Larsen. Det nye ejerpar har fortsat virksomhedens vækst og udvikling og har i dag over 50 ansatte.

Virksomhedens miljøengagement

Det Gamle Apotek er en familieejet virksomhed, der er engageret i at skabe en bæredygtig fremtid. Virksomheden arbejder for at reducere sit miljøaftryk ved at bruge FSC-certificeret træ og genbrugsmaterialer. Det er en sund og velkørende virksomhed, der er godt positioneret til at fortsætte sin vækst og udvikling. Virksomheden har et stærkt brand og et bredt udvalg af produkter, der appellerer til et bredt publikum. Det Gamle Apotek har en række initiativer til at reducere CO2-udledningen, herunder:

– Brug af grøn energi
– Reduktion af transportomkostninger
– Genbrug af emballage

Julepynt fra Det Gamle Apotek

Her på Neder Kjærsholm Hovedgaard forhandler vi primært påskepynt og julepynt fra Det Gamle Apotek. Her har de nogle flotte produkter til fornuftige priser, der adskiller sig fra de designs, vi ser fra vores øvrige brands. Ofte er deres årstidspynt udtryksfuldt med mange fine finesser og sans for detaljen. Rækker pengepungen ikke til håndlavet årstidspynt, så er påskepynt og julepynt fra Det Gamle Apotek et godt sted at vende blikket mod. Her får du masser af stemningsfuldt pynt for pengene.

Det Gamle Apotek webshop

Virksomheden har et netværk af forhandlere i hele Danmark og sælger også til kunder i udlandet. Vi er utroligt glade for at være Det Gamle Apoteks forhandler. Vi sælger deres produkter via vores webshop. Kig dig omkring. Besøg også vores blog og lad dig inspirere til, hvordan du kan anvende julepynt fra Det Gamle Apotek hjemme hos dig.