Ekelund

Ekelund væveri – tekstiler med omtanke

Ekelund en gammel familie virksomhed grundlagt tilbage i 1692. Ikke desto mindre er Ekelund en af de mest moderne virksomheder som gør det andre blot snakker om. De passer på miljøet, samfundet og hinanden. Deres produktion er en af verdens mest bæredygtige tekstil produktioner fra produktionsmetoden til de materialer de bruger. I 2016 blev de GOTS-certificerede (The Global Organic Textile Standard), hvilket betyder at alle deres produkter i dag er 100 % økologiske. Deres virksomhed er 100% transparent og der er således intet fejet ind under gulvtæppet. Med deres virke ønsker de ikke blot selv at leve op til nutidens miljø standarder men også at inspirerer andre.

Ekelund tekstiler er lig med kvalitet

De fleste her hjemme kender Georg Jensen og regner deres tekstiler for høj kvalitet, men de færreste kender deres svenske pendant Ekelund. Ekelund  produceres boligtekstiler af alle højeste kvalitet, når du investerer i en af deres produkter får du et produkt med livslang holdbarhed. Når du står med et af deres produkter i hånden er du ikke i tvivl om kvaliteten. Det er eksklusivt og lækkert og så har du tilmed en produkt der er skabt med omtanke.

Moderne boligtekstiler

Selvom Ekelund er en virksomhed med mange år på bagen så har de formået at følge med tiden. Gennem årene har Ekelund Væveri gennemgået en fornyelse fra de klassiske væve til den mest moderne teknologi på området.

I deres store kollektion finder du både klassiske tekstiler med enkel mønstre som aldrig går af mode og top moderne tekstiler med farverige motiver hvor øjnene kan gå på opdagelse. Der er således noget for enhver smag. I deres kollektion finder du duge, bordløbere, viskestykker, plaider og puder og meget mere.