Gry og Sif

Er du til filt pynt, er det svært at komme uden om brandet Gry og Sif. Her får du fair trade filt pynt af høj kvalitet med øje for detaljen og sans for, hvad der er in i tiden. Hvad enten du er ude efter årstidspynt af filt, ting til børneværelset eller anden filt til boligen, finder du det i vores sortiment af filt pynt.

Køb filt pynt fra Gry og Sif med god samvittighed

Gry og Sif er et af de brands, vi er utrolig stolte af at have i vores sortiment. Det er en virksomhed, som ikke bare laver nogle lækre produkter – de gør det også med omtanke. Alle deres produkter er håndlavet af dygtige nepalesiske kvinder under ordentlige forhold. Når man køber et produkt fra Gry og Sif, er man med til at støtte en bæredygtig udvikling i et af verdens fattigste lande, Nepal. Igennem årene har de været involveret i forskellige udviklingsprojekter i samarbejde med lokale NGO’er, eksempelvis kvindeorganisationen TEWA, samt DANIDA. De har også ydet økonomisk støtte til et børnehjem i Nepals hovedstad, Kathmandu, samt til arbejdere og deres familier.

En fairtrade-virksomhed

Gry og Sif blev certificeret af World Fair Trade Organization i 2009. Det betyder, at de skal leve op til disse 10 principper:
1. De skal skabe muligheder for økonomisk dårligt stillede producenter. 2. Deres forretning skal være transparent og vise ansvarlighed. 3. De skal handle på fair handelsbetingelser. 4. De skal betale en fair pris. 5. De skal sikre, at børnearbejde ikke finder sted. 6. De skal forpligte sig til ikke at diskriminere eller forskelsbehandle. 7. De skal sikre gode arbejdsbetingelser. 8. De skal sikre udvikling og dygtiggørelse af deres leverandører. 9. De skal promovere Fair Trade-budskabet. 10. De skal vise respekt overfor miljøet i deres produktion.

100 % newzealandsk uld

Alt filt pynt fra Gry og Sif er fremstillet af 100% uld fra New Zealand. Du får således et rent produkt af højeste kvalitet. Alle deres produkter er håndlavede, så der er kun “én” af hver, da der altid vil være små forskelle på hvert produkt.

Gry og Sif påskepynt af filt

Brandet er særlig kendt for deres smukke årstidspynt af filt, herunder påskepynt. I vores sortiment af Gry og Sif påskepynt finder du blandt andet deres populære serie af påskeharer af filt. Påskeharerne er alsidige, da de både kan bruges til leg, til pynt og som påskeophæng. Gry og Sif påskepynt dækker også over andre fine påskeophæng, herunder påskeæg af filt samt små søde påskefigurer, der passer perfekt til en påskegren.

Gry og Sif julepynt af filt

I vores sortiment finder du også Gry og Sif julepynt af filt. Som pendant til påskeharen finder du her deres populære julemus, som findes både som pigemus og drenge mus. Hvert år lanceres der nye mus, så samlingen af mus kan vokse år for år. Ligesom deres påskehare er deres julemus velegnet til leg såvel som til pynt. Foruden deres julemus finder du også mange flotte juleophæng af filt i vores sortiment af Gry og Sif julepynt, ligesom du også kan finde et børnevenligt krybbespil af filt og et sødt lille dukkehus af filt. Jeg kan kun anbefale dig at udforske dette brand, for der er meget at komme efter.