Gry og Sif

Gry og Sif – en virksomhed med omtanke

Gry og Sif er et af de brands, vi er utrolig stolte af at have i vores sortiment. Det er en virksomhed, som ikke bare laver nogle lækre produkter – de gør det også med omtanke. Alle deres produkter er håndlavet af dygtige Nepalesiske kvinder under ordentlige forhold. Når man køber et produkt fra Gry og Sif er man med til at støtte en bæredygtig udvikling et af verdens fattigste lande Nepal.

Igennem årene har Gry og Sif været involveret i forskellige udviklings projekter i samarbejde med lokale NGO’er, eksempelvis kvinde organisationen TEWA, samt DANIDA. De har også ydet økonomisk støtte til et børnehjem i Nepals hovedstad Kathmandu, samt til arbejdere og deres
familier.

 En fairtrade virksomhed

Gry og Sif blev  i 2009 certificeret af World Fair Trade Organization. Det betyder, at de skal leve op til disse 10 principper:

De skal skabe muligheder for økonomisk dårligt stillede producenter.
Deres forretning skal være transparent og vise ansvarlighed.
De skal handle på Fair handelsbetingelser.
De skal betale en Fair pris.
De skal sikre at børnearbejde ikke finder sted.
De skal forpligte sig til ikke at diskriminere eller forskelsbehandle.
De skal sikre gode arbejdsbetingelser.
De skal sikre udvikling og dygtiggørelse af deres leverandører.
De skal promovere Fair Trade budskabet.
De skal vise respekt overfor miljøet i deres produktion.

100 % Newzealandsk uld

Alle produkter fra Gry og Sif er fremstillet af 100% uld fra New Zealand. Du får således et rent produkt af højeste kvalitet. Tilmed er alle deres produkter  håndlavede, så der er kun “én” af hver, da der altid vil være små forskelle på hvert produkt.

I deres sortiment finder du søde filt dyr til de mindste, lækre mobiler, juleophæng og julemus til store og små, samt påskeharer og anden påskepynt og meget mere.