Koustrup & Co

Koustrup & Co – bring naturen ind i din bolig og skab en romantisk stemning med de smukkeste illustrationer på Koustrup viskestykker og Koustrup kort. Virksomheden producerer smukke oplysende miljøvenlige interiør produkter til din bolig, som fx deres Koustrup viskestykker og deres Koustrup kort.

Historien om Koustrup & Co

Koustrup & Co. er en familie drevet dansk virksomhed med hovedsæde i Hillerød. Den blev grundlagt som forlag i 2011 af Søren og Ulla Koustrup. Med baggrund i biologi og forlagsvirksomhed var deres formål at formidle viden om planter, dyr, gastronomi og økologisk levevis. I 2014 trådte to døtre og en svigersøn ind i virksomheden. Disse havde erfaring med design og salg, og det førte til en udvidelse af repertoiret til at omfatte interiørprodukter som bakker, viskestykker, paraplyer, servietter og lignende. I løbet af de sidste par år er der kommet yderligere 4 ansatte, så virksomheden i dag tæller 9 ansatte samt 30 freelance forfattere, kunstnere og grafikere.
Virksomheden beskæftiger sig i dag med design og salg af boligtilbehør, plakater og bøger med fokus på natur, økologi og livsstil. Vi har udvalgt nogle af de smukkeste produkter fra Koustrup & Co til vores webshop.

Koustrup og Co’s produkter

Produkterne er inspireret af den nordiske natur og kultur. Den tilknyttede række af danske designere og kunstnere skaber produkter, der er både smukke og funktionelle. Den røde tråd i produkterne er, at de både skal pynte og oplyse. Således finder man sammen med de utroligt smukke illustrationer af blomster, planter og dyr oftest navnene på dyrene og planterne på flere forskellige sprog. Vi er især forelskede i Koustrup viskestykker og Koustrup kort.

Koustrup viskestykker

Vi vil gerne fremhæve de aldeles smukke Koustrup viskestykker. Koustrup viskestykker er fremstillet i økologisk bomuld og kommer pakket i bionedbrydelig cellofan. Forskellige danske kunstnere har designet illustrationerne der alle er trykt med vandbaserede farver.

Som eksempel producerer de, de smukke viskestykker der hedder Havens fugle. Her optræder de smukkeste gengivelser af de almindeligste fugle i danske haver samt fuglenes navne på fem forskellige sprog. Viskestykkerne fra Koustrup & Co måler 70 x 48 og er på bagsiden forsynet med en lille strop til ophæng.
Bring naturen med ind i boligen og lad de smukke illustrationer lyse op: Fugle, hjorte, svampe, nåletræer, blå anemoner og blomsterhaver, for blot at nævne nogle af dem. Find dit favorit Koustrup viskestykke her

Koustrup kort

Blandt vores Koustrup kort finder du et bredt udvalg af smukke kort til enhver lejlighed. Om du søger lykønskningskort til de store begivenheder i livet, julekort eller blot en hilsen, så finder du det blandt kortene fra Koustrup & Co.
Alle Koustrup kort er dekorerede med flotte og stilfulde motiver. De minder i deres smukke naturalistiske romantiske stil om Koustrup viskestykker. Vælg f.eks. mellem botaniske kort, blomsterkort og kort med illustrationer fra julesange. Nogle af Koustrup kortene kommer endda med små opskrifter på bagsiden. Find dine julekort i vores udvalg af Koustrup kort.

Bæredygtighed

Koustrup & Co.’s produkter er fremstillet af bæredygtige materialer, som økologisk bomuld, træ og papir. Virksomheden er medlem af organisationen Dansk Design Center, der arbejder for at fremme bæredygtigt design, og produktionen foregår primært i Europa med hensyntagen til naturen og den verden vi lever i.
Koustrup & Co. er en virksomhed, der arbejder for også at fremme en bæredygtig livsstil. Virksomhedens produkter er designet til at være smukke og funktionelle, og de er fremstillet af bæredygtige materialer.
Koustrup & Co.’s produkter sælges i Danmark og i udlandet, og virksomheden samarbejder med en række forhandlere i hele verden. Vi er utroligt glade for at være forhandler af Koustrup og Co

Bring naturen ind i hjemmet med Koustrup & Co

Gå på opdagelse i vores webshop og find lige præcis dit yndlings Koustrup viskestykke eller Koustrup kort.