La Vida

Brugskunst til ethvert hyggeligt hjem

La Vida blev grundlagt i 2010 af nuværende direktør og indehaver, Janne Pedersen. Efterhånden har La Vida etableret sig på det danske marked og internationale marked og er i dag kendt for deres smukke og hyggelige brugskunst.

Hos Neder Kjærsholm Hovedgaard har vi været med fra begyndelsen og i takt med at La Vida har vokset sig større er brandet blevet en større og større del af vores online butik.

Romantiske ting til hjemmet

La Vida brugskunst er kendetegnet ved deres romantiske ting til hjemmet, der kan sætte et personligt præg på ethvert hjem. Med 2 årlige kollektioner udvikler de løbende nye produkter der matcher årstiden. Kollektionen spænder bredt fra udtryksfulde figurer, romantiske lanterner, smukke planteopsatser af jern, LED stearinlys, grav pynt og meget andet dekorativt brugskunst. Så uanset om du er på udgik efter et dekorativt fuglebad til haven eller stemningsfuldt julepynt,  så finder du det i La Vida brugskunst.

La Vida – et populært brand

La Vida står bag nogle af vores absolutte bestsellers, så som deres ikoniske tinsoldater, stemningsfyldte LED lygter og små yndige blomsterløg mm.. Ofte bliver deres produkter så populære, at vi de efterfølgende år ser dem kopieret af andre producenter.

La Vida har helt sikkert fingeren på pulsen og er ekstremt dygtige til at skabe stemningsfyldt brugskunst, der kan give ethvert hjem et personligt præg. Derfor er de et af vores største brands her på siden.