La Vida

Brugskunst til ethvert hyggeligt hjem

La Vida blev grundlagt i 2010 af La Vidas direktør og indehaver, Janne Pedersen. Efterhånden har La Vida etableret sig på det danske marked og er i dag kendt for deres smukke og hyggelige brugskunst.

La Vida brugskunst er kendetegnet ved deres romantiske ting til hjemmet, der kan sætte et personligt præg på ethvert hjem. Med 2 årlige kollektioner udvikler de løbende nye produkter der matcher årstiden. Kollektionen spænder bredt fra udtryksfulde figurer, romantiske lanterner, smukke planteopsatser af jern, LED stearinlys, grav pynt og meget andet dekorativt brugskunst. Så uanset om du er på udgik efter et dekorativt fuglebad til haven eller stemningsfuldt julepynt,  så finder du det i La Vida brugskunst.

La Vida står bag nogle af vores absolutte bestsellers, så som deres ikoniske tinsoldater, stemningsfyldte LED lygter og små yndige blomsterløg. Ofte bliver deres produkter så populære, at vi de efterfølgende år ser dem kopieret af andre producenter.
La Vida har helt sikkert fingeren på pulsen og er ekstremt dygtige til at skabe stemningsfyldt brugskunst, der kan give ethvert hjem et personligt præg.