MAILEG

Officiel Maileg forhandler

Maileg er et dansk brand med kvalitet i højsædet og fokus på bæredygtigt design. Hos Neder Kjærsholm Hovedgaard er vi stolte af at være officiel Maileg forhandler. Vi tilbyder et stort udvalg af deres produkter i vores webshop.Med deres fortryllende univers træder du ind i en magisk verden, hvor kun fantasien sætter grænser. De skaber med deres tidsløse design produkter, der appellerer til både børn og voksne. Deres produkter sætter gang i kreativiteten og opfordrer til leg i timevis. Ofte ender deres produkter som samleobjekter, der kan skabe varige minder gennem generationer. Se nærmere på produkterne i vores webshop.

Historien om Maileg dk

Maileg blev grundlagt i 1999 af ægteparret Dorthe og Erik Mailil, og historien går tilbage til Dorthes studietid på Den Danske Designskole, hvor Dorthe kreerede sin Pixie-nisse i ler, der skulle blive til den første af brandets julenisser. Du kan finde hele historien om bag på www.maileg.dk. Julenisserne hører til de mest populære produkter, og hos Neder Kjærsholm Hovedgaard finder du et kæmpe udvalg af både de skønne Pixy nisser og de helt unikke håndlavede Noël keramiknisser. Vi er glade for at være Maileg nisse forhandler, og du finder alle nisserne i vores Maileg webshop.

Se det store udvalg i vores Maileg Webshop

Noël Nisser

Noël nisserne omfatter de charmerende keramiknisser. Hvert år kreeres der nye nisser, og de er populære samlerobjekter. Alle nisserne er håndlavet keramik og håndmalede, så hver enkelt nisse er et helt unikt stykke dansk kunsthåndværk. Klik videre i vores Maileg webshop og se vores store udvalg Noël nisser og find lige den, du leder efter!

Pixy Nisser

Pixy nisserne omfatter hele den store stofnissefamilie, der består af julemanden og hans kone samt deres børn og nissehjælpere. Nisserne fås i størrelserne 1-6 og er fra 25 – 105 cm. Skal nisserne bruges til leg, er de i deres tændstikæsker parate til at flytte ind sammen med musene og bruge alt deres tilbehør. Som Maileg forhandler har vi selvfølgelig et stort udvalg af Pixy nisser – de dem alle her.

Juleornamenter

I kollektionen finder du nogle af de smukkeste juleophæng og ornamenter, du kan forestille dig, med utrolig sans for detaljen. Vi har selvfølgelig et stort udvalget i vores Maileg webshop. Klik videre og se alle de smukke håndmalede ornamenter og resten af julepynten og påskepynten. Vi er selv specielt glade for de mange forskellige julestager.

Mus og legetøj

Musene er elsket af alle børn og går ofte i arv mellem søskende. De er et kapitel for sig, og vi er så glade for at være officiel Maileg forhandler af de søde mus. Du kan finde historier om de små stofmus på www.maileg.dk. Kig dig omkring i vores webshop og forelsk dig i de søde stofmus. Vi har selvfølgelig også et kæmpe udvalg af tilbehør og accessories til de charmerende mus. Og husk, at alt tilbehøret til musene også kan bruges til de mindste nisser. Find det hele her.