Nääsgränsgården

Moderne svensk design

Nääsgränsgården er en svensk virksomhed med en imponerende historie, der strækker sig over 25 år. I løbet af denne tid har de samarbejdet med veletablerede skandinaviske designere for at skabe moderne svensk design. Deres produkter er unikke og eksklusivt udviklet i originalt design der ikke ses andre steder.

Nääsgränsgårdens har til huse i Skene – en by i det Vestlige Sverige. Herfra foregår både udvikling og distribution, med salg over hele verden. Kvalitet og design er centrale elementer i Nääsgränsgårdens brandidentitet. Alle deres produkter er håndmalet, hvilket ikke kun giver dem et unikt udtryk, men også en ægte håndværksfølelse.  Her står produkterne for unik design og høj kvalitet.

Nääsgränsgården – miljøbevidst svensk design

Nääsgränsgården har i deres arbejde fokus på at reducere deres miljøpåvirkning. Virksomheden har en ydmyg tilgang til, at arbejdet aldrig er helt afsluttet, og at der altid er plads til forbedringer. Genbrug af transportemballage og minimering af plast i emballagen er nogle af de skridt, de tager mod en bæredygtigt udvikling.

Tilmed går de op i at have en ansvarlig virksomhedsdrift (Corporate Social Responsibility, CSR). De stræber også efter at opretholde langsigtede og pålidelige relationer med deres produktionspartnere. Dette inkluderer personlige besøg på fabrikkerne for at evaluere arbejdsmiljøet og overholdelsen af menneskerettighederne. De fleste af deres partnerfabrikker er tilknyttet uafhængige organisationer som BSCI og SMETA.

Nääsgränsgården har også fokus på bæredygtig emballage. De arbejder på at sikre, at al papiremballage i deres produkter enten er lavet af genanvendt materiale eller er FSC-mærket.

Nääsgränsgården er svensk design af højeste kvalitet. Mange af deres produkter har været på markedet i mange år hvilket vidner om deres kvalitet og tidsløse design. Brandet fornyer sig dog også og følger tiden farve trends og tendenser. Vi ser eksempelvis design klassikere som Tomten den Långe der skifer farve fra år til år ligesom han med tiden også har fået kone og børn. Nääsgränsgården tager også løbende nye designere ind som biddrager med nyt til brandet. Her på siden kan du finde designs fra følgende designere:

Ruth Vetter

Camilla Ståhl

Stina Jarenskog

Lena Qvick Ström