Juleudstillingen 2021 – AFLYST

Vi har i år måtte tage en svær beslutning om ikke at slå dørene op til juleudstillingen i vores fysiske butik Stalden, sådan som vi plejer, men udelukkende køre vores webshop.

For at forstå denne beslutning må man forstå, hvem vi er. Vi er en lille familiedrevet virksomhed med kun 4 ansatte: Tove (mor) som er den kreative hjerne, der hvert år står for udsmykning af butikken. Ditte (datter) som er den kreative hjerne på webshoppen, fotograf, samt den tekniske, der holder styr på hjemmesiden. Esther (svigerdatter) som er den praktiske, der holder styr på vores varelager og meget mere og Camilla (ansat), som pakker webordre. Når vi har valgt ikke at lave en juleudstilling i år, skyldes det, at vi er nede med to mand. Som nogle af jer måske allerede ved, så fik Tove sidste jul en hjerneblødning – hun slap heldigvis uden alvorlige men, men er dog endnu ikke i stand til at arbejde i det omfang en juleudstilling kræver. Samtidig har Ditte og Esther fået endnu en lille pige, hvorfor Ditte er på barsel og kun arbejder få timer om ugen. Der er således ingen kreative hjerner til at lave en juleudstilling i år.

Beslutningen har været svær, men også helt nødvendig. Vi er klar over, at vi må skuffe mange, som havde set frem til en juleudstilling, men håber i stedet, at kunne give jer en god portion julestemning og inspiration på vores inspirationsside samt de sociale medier, selvom vi er helt klar over, at det selvfølgelig ikke er det samme.

Til gengæld starter julen allerede nu på webshoppen, hvor der hver dag, fra nu af, bliver lagt nye julevarer ind. Er du typen der gerne vil se varen, inden du køber, er der selvfølgelig mulighed for det. Send os en mail på shop@nederkjaersholm.dk eller giv os et ring, så finder vi ud af det.

Hvordan fremtiden ser ud kan kun tiden vise. Vi lover dog, at vi nok skal holde jer opdateret om, hvad der sker.

GOD JUL TIL ALLE

Afhentning af web ordre

Selvom vores fysiske butik er lukket er der altid mulighed for at afhente webordre på Neder Kjærsholm Hovedgaard, ligesom der også vil være mulighed for at komme og se en specifik vare inden man køber den.
Da vi ikke er til stede i Stalden på faste tidspunkter skal der foreligge en aftale inden besøg/afhentning. Dette kan ske på tlf. 20695506 eller e-mail shop@nederkjaersholm.dk