Staldens åbningstider

Vores fysiske butik Stalden har åbent torsdag, fredag, lørdag og søndag fra oktober til og med december, hvor butikken vil være pyntet op til efterår og jul. De specifikke datoer for første og sidste åbningsdag vil fremgå af siden her.

Uden for denne periode er der altid mulighed for at afhente varer, som er bestilt i webshoppen. Da vi ikke er til stede i Stalden på faste tidspunkter skal der foreligge en aftale inden afhentning. Dette kan ske på tlf. 20695549 eller e-mail shop@nederkjaersholm.dk

1. oktober – 20. december 2020

Torsdag: 10:00 – 16:00

Fredag: 10:00 – 16:00

Lørdag: 10:00 – 16:00

Søndag: 10:00 – 16:00

Torsdag og fredag åbner cafeen først kl. 12.30.

COVID-19

HJÆLP OS MED AT PASSE PÅ HINANDEN

Vi er en lille familiedrevet virksomhed med få ansatte og er derfor, som virksomhed, utrolig sårbar i denne tid. Bliver en af os smittet kan det betyde, at hele butikken må lukke i en kortere eller længere periode. Vi håber derfor, at I vil hjælpe os med, at vi passer på hinanden. Sørg for at have god tid når i besøger os, så der er tid til at vente på, at vi sikkert kan passere hinanden på de smalle gange, tid til at vente på, at der bliver plads ved kassen og tid til, i værste fald, at skulle vente på at kunne komme ind. Vi har indrettet Stalden med en ekstra passage, så ikke alle skal den smalle vej forbi kassen, og ensrettet trafikken i Stalden. Der er naturligvis sprit til rådighed ved indgangen, som vi gerne ser I bruger.
Grundet Covid-19 er mange af forårets arrangementer i Annekset flyttet til efteråret. Det betyder, at der mange weekender i oktober og november vil være bryllup i Annekset, og vi beder jer derfor udvise respekt for de, der holder fest.

SÆRLIGE RESTRIKTIONER

Grundet COVID-19 er der restriktioner på, hvor mange vi må have i butikken. Helt konkret betyder det, at vi kun kan have halvdelen af de mennesker, vi er vant til. Vi er derfor nødt til at hjælpe hinanden for at få plads til alle. Vi appellerer derfor til at de, der har mulighed for at besøge os i oktober og starten af november, kommer her, hvor der ikke er så meget tryk på. Kommer I i slutningen af november, og starten af december, beder vi jer nøje overveje, hvem I tager med. Kommer der det antal besøgende, vi er vant til, vil vi være nødt til at afvise nogle i døren. Det vil vi meget nødigt, så lad de mænd, der hellere ville have drukket en øl med naboen og de børn, der hellere ville have hængt ud med vennerne, blive hjemme. På den måde håber vi, der kan blive plads til alle.

FOR SÆRLIG UDSATTE

Tilhører du den lille gruppe af særligt sårbare i denne tid, og derfor har begrænset mulighed for at komme ud, vil vi gerne give dig mulighed for at komme og besøge Stalden på et tidspunkt, hvor der ikke er andre, foruden personale, til stede i butikken. Hver mandag, når butikken ellers er lukket, går vi her i butikken og fylder varer ind, pakker pakker til webshoppen og gør klar til, at det skal blive torsdag igen. På disse mandage har du mulighed for at booke en special tid i tidsrummet 9.00 – 15.00.
LED lys og musik vil være tændt, som på almindelige åbningsdage, men cafeen vil være lukket og butikken vil bære præg af, at vi arbejder.
Du kan booke en tid på tlf. 20695549 eller info@nederkjaersholm.dk
OBS!! Tilbuddet er kun for de personer, der ikke ellers har mulighed for at besøge Stalden pga. smittefare.