⇩ Find alle varerne på billederne nederst på siden ⇩

Dekorationer i glasklokker

I sidste uge så vi nærmere på påskedekorationen anno 2017, og her gik det op for os, på Neder Kjærsholm Hovedgaard, at definitionen af en påskedekoration kan være et vidt begreb. Vi forsøgte da at vise den spændvidde der er i påskedekorationer og argumenterede for, at en påskedekoration anno 2017 i høj grad er meget enkel med plads til de enkelte emner.
En løsningsmodel vi derimod slet ikke så på var at lave dekorationer i glasklokker, hvilket må siges at være en fejl. For som en lille museums genstand, der står godt beskyttet i sin glasmontre, drages vores blik instinktivt mod glasklokken. Som diamanten i rummet tager den fokus, mens vores nysgerrighed pålægger os at undersøge, hvad der er i klokken. Det er med andre ord en utrolig virkefuld måde at lave en påskedekoration på, som der uden tvivl vil blive lagt mærke til.

Glasklokken gør det helt enkelt

Ikke alene er en klokke en utrolig virkefuld måde at lave en dekoration på, men som et ekstra plus, så er det også urolig nemt. I modsætning til en almindelig åben dekoration udgør klokken i sig selv et dekorativt element, hvormed dekorationen inde i klokken nemt kan holdes helt enkel – det kan  i princippet blot kan være en enkel figur. På den måde kan en enkel pyntegenstand udgøre en hel dekoration.

Brug klokkens mange fordele

Er man i det kreative hjørne, kan en klokke også nemt bære en mere detaljeret dekoration. Her rammer glasklokken blot dekorationen ind og kaster et særligt lys over dekorationen, når lyset i rummet reflekteres ned gennem glasset, hvilket kun gøre dekorationen mere interessant.
At lave en påskedekoration i en klokke giver til lige helt andre muligheder for at dekorere i højden. Som en klar ramme holder klokken på indholdet, hvormed der kan pyntes op langs siderne. På den måde bliver dekorationen mere dynamisk og spændende at se på.

Se alle vores glasklokker HER

Se også

Inspirerende påskedekorationer 2017

Pynt til påske med påskeæg

Inspirerende forårsdekorationer 2017

Små påskedekoration til de travle

No products found which match your selection.

Farvet glas - små glasskåle i flotte farverNeder Kjærsholm Hovedgaard
Ideer til indretning med tørrede blomster
Personlig mors dags gave 2020
Badeværelses bakke med fyrfadslys
Indendørs lanterne med lyskæde
Inspiration til efterårsdekoreret lanterner
Inspiration til boligindretning med levende lys 2019
Badeværelses bakke med lille lyserød ballerina figur
Forårspynt til vindueskarmen - porcelæns blomsterløg og engle