Disse trends kommer til at præge efterårets boligindretning 2017

Nu er det moderne igen

Hvad kommer til at definere efterårets og julens boligindretning 2017? Hvad er nyt, og hvad er yt? Med udgangspunkt i de varer, vi netop får ind af dørene i disse dage, skal jeg her forsøge at give et lille indblik i, hvordan vi ser efterårets boligindretning 2017. Efteråret er orange og julen rød og hvid  – det bliver der ikke sådan lige lavet om på, hvad der derimod er interessant, er at se på de øvrige trends, som ændrer sig fra år til år. Noget af det vi kommer til at se i dette efterår, og sandsynligvis langt ind i næste år, er farvet glas. Farvede fyrfads-stager, farvede glasvaser, glasskåle osv. Men er det noget nyt? Nej, vi har set farvet glas gennem noget tid, men det er dog alligevel som om, det først nu for alvor er ved at tage fart. Alt det farvede glas fra 70erne er moderne igen, og blandt producenterne laves der nye moderne glas artikler i nye lyse farver.

Nye farver kommer til at præge efterårets boligidretning

Det er efterhånden nogle år siden at man har kunnet sætte en farve på julen og dette år er da heller ikke nogen undtagelse. Aldrig har billedet været mere broget og nuanceret og der må siges at være noget for en hver smag.
Det sagt så kan man alligevel i år se nogle nye farver blandt efterårets og julens varer som skiller sig ud fra tidligere år.  I det kommende efterår og jul vil de støvende pastelfarver finde indpas blandt julens traditionelle farver. Særligt de rosa, grønne og blå nuancer vil være fremstrædende og give julens ellers tunge farver et modspil.

Rene materialer med historie

De foregående år har vi set en trend i de rene materialer og en fokus på det mere rå og patinerede.  Denne trend fortsætter med messing, zink og råt genbrugstræ blandt de materialer som for alvor kommer til at tegne efterårets boligindretning 2017. Er man ikke allerede stødt på dem så vil man uden tvivl komme til at se unika murstensforme fra Inden brugt i alt hvad der har med boligindretning at gøre i det kommende efterår og jul. Disse bliver suppleret med unika træfade og bakker som blandt andet vil blive brugt i efterårs- og juledekorationer.
Hvor kobber de seneste år har været det nye sort så går messing nu ind og tager over og giver julen en gylden varm glød som et alsidigt materiale der både appellerer til de der er til traditionel jul og til de mere moderne orienterede.
Sidst men ikke mindst skal zink også nævnes som en af denne juls helt store spillere. Sammen med sort metal og træ giver zink julen et rustikt og moderne særpræg der leder tankerne hen på den rå natur.

Der vil således både være noget for dem der er til traditionel jul, de som elsker farver og julens mange retninger og til dem der elsker det moderne naturprægede.

Kan du ikke vente med at komme igang? Så se disse indlæg fra sidste år:

Efterårsdekorationer ved hoveddøren

Stemningsfyldte efterårsborde

Fra vinter til jul med få ændringer

⇩ Find alle varerne på billederne nederst på siden ⇩

Inspiration til påske - vase med påskeophæng af papir
Moderne påskepynt 2019 - find inspiration til din påskeudsmykning
Inspiration til borddækning til konfirmation
Inspiration til boligindretning med levende lys 2019
Blåt julebord med blå tinsoldater og zink lysestager

Pyntede juleborde 2018

Juledagene nærmer sig, og inden længe sidder vi alle om det ene julebord efter det andet. Skal du stå for et af årets mange julearrangementer, har du måske allerede gjort dig tanker om bordopdækning og julebordpynt. Ellers giver vi dig her inspiration til at dække det smukkeste julebord, uanset om du er til et klassisk rødt julebord eller et mere moderne julebord med blåt julebordpynt.
Julepynt i glasklokke - nisserne fra Nääsgränsgården

Julepynt i glasklokker

Juledekoration 2018 - kalenderlys glas med papirklip og lyskæde
Find inspiration til din adventskrans 2018 - rød hvid adventsdekoration med krybbespil
Udendørs efterårsdekorationer med græskar