Find inspiration til din juledekoration 2020

Hvordan skal din juledekoration se ud i år? Skal der være én eller flere? Skal den være moderne eller traditionel? Uanset, om du har lidt eller meget plads, er til det enkle eller det pompøse, så giver vi dig her 10 bud på, hvordan en juledekoration 2020 kan se ud.

Flotte juledekorationer i glas

En af de store hits gennem de senere år er juledekorationer i glas. Der findes efterhånden mange forskellige kalenderlys glas, med en lille lysholder i toppen, og ikke uden grund. De små glas fylder ikke meget på bordet, er nemme at gå til og kan varieres på et utal af måder. Fyld glasset med de små kalenderlys og lav en lille dekoration udenom glasset, eller fyld glasset med pynt og opbevar lysene et andet sted. Vi har her lavet to eksempler på juledekorationer i glas men vil du gerne se flere, så se også vores blog indlæg fra 2018 0g 2017

Efter jul kan glasset passende blive fremme, mens resten af julepynten pakkes væk. I januar er vores behov for hyggebelysning nemlig stadig stort, så hvorfor ikke genbruge stagen her? Fjern julepynten og fyld glasset med andet årstidssvarende pynt som i eksemplet her.

Juledekorationer med kogler og naturmaterialer

Findes der nogen mere hyggelig måde at starte ens juledekoration på end at tage en tur i skoven efter mos og kogler og andre naturmaterialer? Er du til den traditionelle juledekoration er dette en god måde at starte på. Pak en kurv med lidt varmt, og noget godt til ganen, og lav en dag ud af det. Er du åben over for det, kan hele ideen til juledekorationen opstå i skoven, når de helt rigtige ting bliver lagt i kurven. Måske finder du en flot træskive, du kan bygge din dekoration op på, måske finder du de flotteste krogede grene, der kan pynte omkring dekorationen, eller en flot svamp.
Her på Neder Kjærsholm kan vi godt lide at blande naturmaterialerne med det kunstige, det kan være fine røde pyntebær, julekugler, eller frost belagte kunstige æbler. Det giver nogle andre muligheder for at skabe flotte juledekorationer, og er måske det der i sidste ende gør, at det uventede, vi fandt i skoven, kan blive bundet sammen til en flot juledekoration.

Store eller små juledekorationer

Har du begrænset plads handler det om at tænke smart. Vi har lavet en 3 i 1 dekoration, hvor der øverst er plads til små kalenderlys. Under det er der en lille ring, som der kan hænges et lille tal i der indikerer de 4 søndage i advent. I bunden er der en lille skål med plads til julegodter – det er et rent kinderæg. Alt dette er samlet i en lysestage, som vi har sat ned i en lille krans af kogler, bær og frostbelagte blade.
Har du derimod rigelig med plads og er til de store og pyntede dekorationer, så kan du med fordel gå på jagt efter noget stort og flot at lave din dekoration i. Det kan være en lille karet, som den vi har brugt, et fuglebur eller et unikt loppefund. På den måde får du meget givet. I denne type dekorationer kan det være svært med levende lys, og på den anden side så kan LED lys, der skal tændes og slukke i bunden, få hele dekorationen til at flade sammen. I disse tilfælde kan det godt svare sig at finde LED lys der kan fjernbetjenes, eller blot bruge en lyskæde man nemt kan komme til. I denne type dekorationer må man gerne give den hele armen med alle mulige kunstige dimsedutter og glimmer og frost – det hører sig næsten til.

Uanset, hvad du er til, så håber jeg du her har kunnet finde inspiration til din juledekoration 2020.

Alle varer, der er brugt i indlægget, kan findes i webshoppen.
Kan du ikke finde det du søger, så er du mere end velkommen til at kontakte os. 

Se også disse indlæg:

Ideer til adventskrans 2022 - adventskrans til ophæng
Inspiration til juledekorationer 2022 – Juledekoration med LED lys og kunstige blomster
Lille juledekoration med adventstale og kalenderlys
Adventskrans 2020 - inspiration til årets adventsdekoration
Inspiration til julepynt 2020 - Juletrends og tendenser
Inspiration til julebord i rosa og grønne nuancer
Udendørs julehygge - juledekoration i træbakke

Skab julehygge udendørs

Inspiration til adventskrans 2019 - grønne led lys
Juledekoration 2018 - kalenderlys glas med papirklip og lyskæde