⇩ Find alle varerne på billederne nederst på siden ⇩

Når det er for koldt til at være ude

Dette indlæg skulle egentlig have handlet om at gøre området omkring fordøren spændende og indbydende her efter jul, men den dag billederne til indlægget skulle tages, var vejret så blæsende og bidende koldt, at vi blev enige om, at det i højere grad var en dag, hvor man skulle være blevet hjemme under dynen med en god bog. Desværre kunne vi ikke helt tage os den frihed, men valgte istedet at blive inde og tage udgangspunkt i denne lyst til at blive under dynen.

Gør dit soveværelse hyggeligt og personligt

Hen over vinteren kan der være dage, hvor det føles som om at solen aldrig rigtig står op, store mørke skyer ligger som et tykt lag hen over himlen, mens det bare står ned i stænger, og man kan høre regnen piske mod ruden. På dage som disse kan lysten til at blive i sengen og hygge sig under dynen være stor. Men, hvor mange bruger tid og energi på et skabe hygge i stue og køkken, så kan soveværelset ofte være et overset rum, og måske med god grund, for største delen af den tid, vi bruger der, tilbringes trods alt med lukkede øjne, og nogle vil måske endda mene, at et rum uden for mange nips biddrager til en bedre nattesøvn. Her handler det om at bruge de ting, der er i soveværelset til at skabe hygge. Noget flot sengetøj kan gøre en verden til forskel i et soveværelse uden ret mange andre virkemidler. Men også sengebordet kan være en måde at sætte et personligt præg på soveværelset på og være med til at sætte stilen. En flot kuffert, et rustikt træbord, eller et elegant bakkebord kan  give soveværelset karakter. Det er ikke meget, der skal til for at forvandle soveværelset til et hyggeligt og personligt rum.

Tilføjl lidt ekstra

Men på dage, hvor man bare føler for at blive under dynen, er de store linjer måske ikke nok til at skabe den fornødne hygge. Her kan det være nødvendigt at tilføre lidt ekstra hygge. Noget der gør soveværelset varmt og indbydende. Her kan det være en god ide at lave sig en bakke med nogle hyggelige ting og tage den med ind i soveværelset. På den måde tilføres rummet noget nyt, som føles eksklusivt, fordi det ikke plejer at være der. En sådan bakke kunne indeholde nogle levende lys, en lille vase, eller en lille særlig pynte figur. For at gøre noget ekstra ud af det kunne det også være sådan en dag, hvor man finder arvestellet frem og drikker sin morgenkaffe af mormors gamle kaffekop, der ellers til hverdag synes for lille. Eller måske kunne man have lyst til at drikke noget forfriskende af et champagne glas. Det er de små ting der tæller, når det handler om at gøre en forskel.

Jeg tror, vi alle af og til drømmer om, en gang imellem, at trække stikket helt ud og bare bruge dagen i sengen, men desværre bliver det ofte bare ved tanken, for i en travl hverdag er weekenden sjældent fritaget for praktiske gøremål og sociale arrangementer. Men måske man skulle prøve at prioritere sig selv og tage sig tiden… om ikke andet, så bare et par timer.

No products found which match your selection.

Farvet glas - små glasskåle i flotte farverNeder Kjærsholm Hovedgaard
Ideer til indretning med tørrede blomster
Personlig mors dags gave 2020
Badeværelses bakke med fyrfadslys
Indendørs lanterne med lyskæde
Inspiration til efterårsdekoreret lanterner
Inspiration til boligindretning med levende lys 2019
Badeværelses bakke med lille lyserød ballerina figur
Forårspynt til vindueskarmen - porcelæns blomsterløg og engle