Inspiration til årets adventskrans /adventsdekoration 2017

Adventskrans der kan skabe julestemning

Julen begynder den første søndag i advent, og findes der nogen bedre måde at markere det på, end ved at tænde det første lys i adventskransen? Fra lysets flamme spreder der sig en intens stemning af jul og hygge med familien. Jeg er sikker på, at der, rundt omkring i hvert hjem, er en eller anden tradition forbundet med adventskransen, -måske skal den se ud på en bestemt måde, måske skal den tændes af en bestemt person på et bestemt tidspunkt, eller måske skal den laves på en helt særlig dag i samvær med andre. Hjemme hos os er der altid diskussion om, hvordan en adventskrans skal se ud, men de kreative gener gør altid, at den ser forskellig ud fra år til år.

I stedet for at skrive en masse om de forskellige tilgange til at lave en adventskrans eller adventsdekoration, vil jeg denne gang, istedet, lade billederne tale for sig selv. Jeg håber I med inspiration fra disse 17 forskellige adventskranse får lavet jeres helt egen og personlige adventsdekoration, der kan skyde julen i gang.

⇩ Find alle varerne på billederne nederst på siden ⇩

Inspiration til adventskrans 2019 - grønne led lys
Inspiration til efterårsdekoreret lanterner
Inspiration til haven 2019. Havefigurer og havepynt.
Inspiration til påske - vase med påskeophæng af papir
Moderne påskepynt 2019 - find inspiration til din påskeudsmykning
Inspiration til borddækning til konfirmation
Inspiration til boligindretning med levende lys 2019
Blåt julebord med blå tinsoldater og zink lysestager

Pyntede juleborde 2018

Juledagene nærmer sig, og inden længe sidder vi alle om det ene julebord efter det andet. Skal du stå for et af årets mange julearrangementer, har du måske allerede gjort dig tanker om bordopdækning og julebordpynt. Ellers giver vi dig her inspiration til at dække det smukkeste julebord, uanset om du er til et klassisk rødt julebord eller et mere moderne julebord med blåt julebordpynt.
Julepynt i glasklokke - nisserne fra Nääsgränsgården

Julepynt i glasklokker