Når man taler om juledekorationer, så vil mange tænke på den klassiske klump ler eller oasis pyntet med gran og kogler. Men skal den også se sådan ud i 2016? Skal en juledekoration overhovedet indeholde et kalenderlys, eller kan man blot bruge et almindeligt lys eller måske endda blot fyrfadslys? Skal en juledekoration være rød og grøn, eller hvad definerer egentlig en juledekoration? Bedøm selv – jeg har lavet 9 forskellige juledekorationer, der i højere eller mindre grad udfordrer den traditionelle juledekoration.

Det er måske i virkeligheden ikke alle der synes, at den klassiske juledekoration passer ind i deres hjem, eller at de har tid og overskud til at lave en. Og i en travl hverdag kan det måske være befriende ikke at skulle holde øje med, om kalenderlyset brænder for langt ned, eller om der går ild i gran og kogler. En nem løsning er at finde en bakke og pynte den med ens yndlings julepynt og levende lys, der passer til ens temperament. En enkel stage med et kalenderlys kan også sagtens være fin i sig selv og evt. suppleres med nogle nisser eller en skål med julegodter.

Jeg håber ugens billeder kan inspirere til at skabe en personlig juledekoration, som passer ind i netop dit hjem.

Se også dette års indlæg om juledekorationer Inspiration til årets juledekoration 2018  årets indlæg om adventskranse Inspiration til årets adventskrans 2018

Ideer til adventskrans 2022 - adventskrans til ophæng
Inspiration til juledekorationer 2022 – Juledekoration med LED lys og kunstige blomster
Efterårsdekorationer 2022 - efterårsdekoration med græskar på træ etage

Efterårsdekorationer 2022

Efterårs bordpynt til jagtmiddag - efterårsfarver og bordpynt i rust
Lille juledekoration med adventstale og kalenderlys
Adventskrans 2020 - inspiration til årets adventsdekoration
Inspiration til julepynt 2020 - Juletrends og tendenser
Påskekrans til dør med hvide påskeharer
Påskedekoration 2021 - kobber fad pyntet med påskeæg og anemoner