⇩ Find alle varerne på billederne nederst på siden ⇩

Hyggebelysning til sommeraftenerne

I Danmark forbinder vi i høj grad levende lys med hygge, hvad enten det er i vinterens mørke tider eller sommerens lyse aftener, så bliver der tændt op for stearinlysene, når der skal hygges. For nok er aftenerne i disse tider lange og lyse, men det er ikke nogen hindring for at tænde op for hygge belysningen, så snart solen mister sin magt.

Lanterner til haven skaber hygge

Når der skal tændes lys på terrassen er lanterner særlig anvendelige, både fordi de beskytter stearinlyset mod vinden, mens også fordi de udgør et dekorativt element, som kan være med til at indrette terrassen og skabe ekstra hygge, selv når der ikke er tændt lys i dem. Blot en enkel lanterne kan være med til at skabe stemning omkring andre dekorative elementer. Det kunne eksempelvis være en lille vase, en potteplante eller flotte sten og skaller fra stranden. Men man kan også vælge at indrette terrassen med flere lanterner og samle dem i klynger, og blot lade dem udgøre et dekorativt element i sig selv.

Sammensæt forskellige slags lanterner

Når man sammensætter lanterner til haven, kan det gøres på flere forskellige måder, og lanternerne behøver langt fra at være ens for at fungere. Ofte bidrager en kombination af størrelser, former og materialer blot til udtrykket og giver noget dynamik til indretningen, der gør det hele mere spændende og levende. Modsat, så kan en samling af ensartede lanterne være med til at skabe ro og give et mere klassisk udtryk.

Jeg håber du, med dette indlæg, kan finde inspiration til at skabe hygge med lanterner til haven.

Se alle vores lanterner HER

Se også

Skab plads til hyggekroge i terrasse indretningen

Hygge på terrassen

Skab liv i haven med dekorative blomsteropsatser

Inspiration til adventskrans 2019 - grønne led lys
Inspiration til efterårsdekoreret lanterner
Inspiration til haven 2019. Havefigurer og havepynt.
Inspiration til påske - vase med påskeophæng af papir
Moderne påskepynt 2020 - find inspiration til din påskeudsmykning
Inspiration til borddækning til konfirmation
Inspiration til boligindretning med levende lys 2019
Blåt julebord med blå tinsoldater og zink lysestager

Pyntede juleborde 2018

Juledagene nærmer sig, og inden længe sidder vi alle om det ene julebord efter det andet. Skal du stå for et af årets mange julearrangementer, har du måske allerede gjort dig tanker om bordopdækning og julebordpynt. Ellers giver vi dig her inspiration til at dække det smukkeste julebord, uanset om du er til et klassisk rødt julebord eller et mere moderne julebord med blåt julebordpynt.
Julepynt i glasklokke - nisserne fra Nääsgränsgården

Julepynt i glasklokker