Fragt fra 49 kr. – Gratis ved 700 kr.

Levering 1 – 3 hverdage

Mulighed for afhentning på Neder Kjærsholm

SHOP THE LOOK

Lad dig inspirere af vores billeder. Klik på tallene for at finde varerne og tilføje dem til kurven.

NYHEDER

POPULÆRE BRANDS

TILBUD

INSTAGRAM

@nederkjaersholmhovedgaard

Unikke pynteting skaber en personlig boligindretning

Nips til hjemmet er ikke bare overflødige pyntegenstande, vælger man det rigtige kan unikke pynteting være med til at skabe en personlig boligindretning, der afspejler de mennesker der bor der. Nips er de små detaljer der gør hjemmet hyggeligt, detaljer der sætter prikken over i’et og binder sløjfe om det hele.

Personlige pynteting siger noget om hvem vi er på lige fod med det tøj vi klæder os i og de holdninger vi hver især står på mål for. Og netop derfor synes vi på hos nederkjaersholm.dk at unikke pynteting er så vigtige. Nipsting skaber varme og hjerterum og er de små ting der er afgørende for om et hjem hyggeligt og hjemligt.

Altid på jagt efter lækkert nips til hjemmet

Vi gør vores ypperst for at finde lækkert nips til hjemmet som kan skabe et personligt præg. Det være sig små pynteting i træ, glas og metal mm., dekorativt pynt til reolen, lanterner og andre pynteting til haven samt lækre tæpper og puder der får en til at føle sig hjemme.

Vi er på evig jagt efter de små finurlige ting som skiller sig ud fra mængden. Derfor tager vi løbende nye forhandlere ind som kan biddrage med noget nyt til vores webshop, ligesom vi af og til også udvider med nye produktgrupper der kan supplere vores sortiment med noget nyt.

Personlig boligindretning med pynt og nips

Da vi havde vores fysiske butik hørte vi ofte kunder beklage sig over at de ikke kunne finde ud af at pynte og dekorerer. Derfor oplevede vi ofte at vores kunder købte flere hovedelementer fra en af vores udstillinger for lave en kopi der hjemme. Derfor har det altid været vigtigt for os at inspirerer og hjælpe vores kunder til at bruge deres personlige pynteting kreativt. Det gør vi i dag gennem vores instagram profil såvel som på vores inspirations blog. Vi forsøger at give inspiration til hverdagens små dekorationer og vise at der ofte ikke skal så meget til. Ofte kan man bruge de ting man allerede har og blot supplere med nogle enkelte nye ting. Vi er nemlig ikke en poleret brugskunstbutik, hvor der ikke er plads til billige nips ting. Vores nips ting er til hjem hvor der bor mennesker, hvor der er hverdags rod og plads til de ting man ikke ser i boligbladene.

Har du brug for hjælp er du altid velkommen til at kontakte os. Måske er det din udfordring der bliver vores næste fokuspunkt på vores inspirationsblog.