⇩ Find alle varerne på billederne nederst på siden ⇩

Mellem to sæsoner

Efter jul opstår der i Stalden en form for vakuum, hvor alt julepynt pakkes væk, og vi skal have bygget Stalden om til forår og påske. I denne periode står vi  i et tomrum mellem to sæsoner, hvori trangen til noget nyt og forfriskende bare vokser. Vi trænger til lys og luft og friske farver, noget nyt at se på, der kan skyde det nye år i gang og pege fremad mod lysere tider. Sådan har jeg det ikke bare i Stalden, men også hjemme privat føler jeg efter jul et behov for noget nyt og friskt.

Skab fornyelse med få midler

At forny ens hjem med noget nyt og frisk kan hurtigt komme til at lyde som en dyr fornøjelse, men ofte skal der ikke så meget til for at skabe den fornyelse, som kan få det hele til at føles mere lyst og lækkert. En ny dug, eller en bordløber, er en effektiv og relativ billig måde at skabe fornyelse i ens boligindretning på. En bordløber, eller en dug, fylder forholdsvist meget i ens hjem og er derfor et godt sted at starte, når man synes, man trænger til noget nyt. Derfor var det også med stor glæde, at vi i denne uge modtog forårets nye økologiske bordløbere fra Ekelund. For med en ny bordløber kan et bord og gammelt nips hurtigt komme til at tage sig helt anderledes ud, og pludselig lægger man mærke til dem igen.

Økologiske bordløbere og godt håndværk

For første gang er alle de bordløbere vi har modtaget 100 % økologiske. Ekelund har gennem de seneste år gjort et stort stykke arbejde for at blive en miljøvenlig virksomhed, med omlægning til økologiske produkter og omstilling af selve produktionsenheden. Det har betydet, at de i 2016 modtog GOTS certifikatet, og i dag er en af de mest miljøvenlige tekstil fabrikanter i verden. Denne GOTS certificering, kombineret med et gennemført traditionsrigt håndværk, gør deres tekstiler til eksklusive produkter til en overkommelig pris.

Læs mere om Ekelund under Svensk dug på danske mål eller besøg deres hjemmeside www.ekelund.se

Se også

Fyld julens huller ud

Lav en bakke med pyntegenstande

Ideer til adventskrans 2022 - adventskrans til ophæng
Inspiration til juledekorationer 2022 – Juledekoration med LED lys og kunstige blomster
Efterårsdekorationer 2022 - efterårsdekoration med græskar på træ etage

Efterårsdekorationer 2022

Efterårs bordpynt til jagtmiddag - efterårsfarver og bordpynt i rust
Lille juledekoration med adventstale og kalenderlys
Adventskrans 2020 - inspiration til årets adventsdekoration
Inspiration til julepynt 2020 - Juletrends og tendenser
Påskekrans til dør med hvide påskeharer
Påskedekoration 2021 - kobber fad pyntet med påskeæg og anemoner