⇩ Find alle varerne på billederne nederst på siden ⇩

Brug påskeæggene på nye måder

Påsken nærmer sig med hastige skridt, og vi skyder det hele igang med at kigge nærmere på påskeæg, og hvoran vi kan bruge dem kreativt. Typisk er påskeæg nogle vi hænger op i en troldegren, på en afklippet forårsgren i en vase eller i lampen over spisebordet, men de flotte påskeæg kan bruges på talrige andre måder,som hver især kan være med til at gøre påskeudsmykningen mere spændende.

Vend det hele på hovedet

Typisk vil man finde en gulvvase, sætte forårsgrene i og pynte grenene med påskeæg, men hvorfor ikke vende det på hovedet. I et af eksemplerne kan du se, hvordan jeg har valgt at pynte vasen med æg og lade grenene stikke op uden pynt. På den måde er der plads til rigtig mange æg, mens grenene får lov til at stå helt enkelt. En dekoration som denne er flot med natur æg som vist, men vil helt sikkert også være flot med malede påskeæg blandet med ensfarvede æg.
I et andet af eksemplerne har jeg valgt den klassiske løsning og hængt æggene på grenene, men dog stadig haft fokus på selve vasen, som er pyntet med en rose og et stort nandu æg samt et par små vagtelæg.

Brug dine påskeæg i påskedekorationen

En oplagt og utrolig nem måde at bruge påskeæggene på er ved at lægge dem tæt i en bakke eller på et fad. Gør man det, skal der ikke ret meget mere til, før man har en flot dekoration. Prøv eksempelvis at lægge lidt fjer i bunden eller stik nogle små forårsblomster ned mellem hullerne. Friske blomster holder sig desværre ikke længe på denne måde, så her er kunstige blomster et godt alternativ. I en dekoration som denne kan man vælge at supplere med et par bloklys eller stille et par flotte påskefigurer ved siden af.

Brug også de knuste æg

Når vi i Stalden hen over påsken håndterer flere hundrede påskeæg, er det helt uundgåeligt at nogle æg bliver smadret undervejs. Det er naturligvis altid ærgerligt, men istedet for at smide dem ud bruger vi dem ofte i dekorationer, hvor de knuste æg giver noget historie og kontrast til dekorationen. Knækker påskeægget rigtigt, kan ægget også være flot at fylde med blomster og bruge som en lille vase, som vi har gjort det i lanternen – her kan kunstige blomster også være en god ide.

Jeg vil lade resten af eksemplerne tale for sig selv og håber at billederne kan inspirere til at bruge påskeæggene på nye måder.

Se alle vores påskeæg HER

No products found which match your selection.

Farvet glas - små glasskåle i flotte farverNeder Kjærsholm Hovedgaard
Ideer til indretning med tørrede blomster
Personlig mors dags gave 2020
Badeværelses bakke med fyrfadslys
Indendørs lanterne med lyskæde
Inspiration til efterårsdekoreret lanterner
Inspiration til boligindretning med levende lys 2019
Badeværelses bakke med lille lyserød ballerina figur
Forårspynt til vindueskarmen - porcelæns blomsterløg og engle