Skab en hyggelig indretning med levende lys

Julen er for længst ovre og julepynten pakket væk, men måske savner du, som jeg, julens hygge og stemningen fra de mange lys. Det er ikke så svært at forstå, hvorfor mange synes, at januar er svær at komme igennem. Fra hyggeligt samvær med familien, lyskæder i alle haver og levende lys, der flittigt tændes hver dag, kan januar synes trist og mørk, når det hele pakkes væk. Vi kan naturligvis ikke holde fast i julen, men vi kan forsøge at skabe en hyggelig indretning med levende lys, som kan give den samme hyggefølelse, som vi kender det fra december.

Levende lys på to forskellige måder

Levende lys kan inkorporeres i den daglige boligindretning på mange måder. Fra egne dekorationer, der er bygget op omkring det levende lys, til mere diskrete fyrfadsstager der placeres ude blandt de øvrige pyntegenstande. Det ene udelukker ikke det andet,- hvor dekorationen centreret omkring lyset egner sig godt til der hvor familien samles, så kan fyrfadsstagerne være med til at skabe lys og hygge ude i krogene.

Nyd fordelene ved kunstige LED fyrfadslys

Sidstnævnte er en særdeles effektiv måde at skabe en hyggelig indretning på her i de mørke vintermåneder. I stalden på Neder Kjærsholm er vi de seneste år blevet rigtig glade for kunstige LED fyrfadslys. Da vi i sin tid skiftede over til elektriske LED fyrfadslys, var det primært for at skabe et bedre og sundere indeklima, men løsningen viste sig hurtigt at have andre væsentlige fordele. Med en timer funktion på 6 timer tændes lysene helt automatisk hver dag, når solen går ned og mørket falder på – det gør det nemt at tænde “levende lys” i enhver afkrog af huset, fordi vi hverken skal tænke på at tænde eller slukke det. Samtidig kan vi pludselig opleve glæden ved at komme hjem til et mørkt hus, hvor fyrfadslysene står og glimter i hvert hjørne, hvilket kun forstærker følelsen af hjemmelig hygge.

Find en fyrfadsstage der passer til dine pyntegenstande

Der findes i dag mange flotte fyrfadsstager, som næsten i sig selv kan udgøre pynten i hjemmet, men det er samtidig også muligt at finde mere neutrale fyrfadsstager, som ikke gør det store væsen af sig. Ønsker man at sprede lyset omkring i huset kan man passende se, hvilke fyrfadsstager der vil passe til dette. Nogle steder vil en flot fyrfadsstage kunne være med til at understrege farverne i pyntegenstandene og bidrage til opstillingen, mens det andre steder vil være fint blot at vælge en helt enkel og neutral fyrfadsstage som blot spreder lys. Prøv eventuelt med en fyrfadsstage af hver slags og se hvilken forskel det gør.

Tag et kig på billederne og lad dig inspirere.

Se også disse indlæg:

Dæk et flot bord med Ekelund bordløbere

Pynt hjemmet med søde ballerina figurer

Forårspynt til vindueskarmen

⇩ Find alle varerne på billederne nederst på siden ⇩

No products found which match your selection.

Ideer til indretning med tørrede blomster
Personlig mors dags gave 2020
Badeværelses bakke med fyrfadslys
Indendørs lanterne med lyskæde
Inspiration til efterårsdekoreret lanterner
Inspiration til boligindretning med levende lys 2019
Badeværelses bakke med lille lyserød ballerina figur
Forårspynt til vindueskarmen - porcelæns blomsterløg og engle