⇩ Find alle varerne på billederne nederst på siden ⇩

Endelig vejr til at komme ud!

Det gode danske sommervejr ser ikke ud til nogen ende at vil tage i disse dage. Med udsigt til solskin og sommervejr lige så langt øjet rækker, er det bare om at komme ud og nyde det. Indtage morgenmad, middagsmad, aftensmad, kaffe og hvad man nu ellers kan nyde på terrassen, altanen eller i en af havens andre hyggekroge. Det er for alvor blevet sommer og tid til at leve livet udendørs.

Indret terrassen som var det en stue

Men alt for ofte bliver terrassen indrettet med et minimum af effekter, og ser man på det typiske danske sommervejr, er det heller ikke svært at forstå, hvorfor folk vælger at holde det på et minimum. For med et omskifteligt dansk sommervejr skal de ting, man vælger at tage med ud, også kunne stå distancen, når det pludselig regner. Det sagt, så findes der efterhånden en del pyntegenstande, som sagtens kan klare det danske sommervejr. Men derudover handler det om at vælge nogle størrer effeker, der kan klare det danske sommervejr, og så supplere med nogle få ting, som man er nødt til at slæbe med ind og ud.

Et bakkebord kan i den sammenhæng være et fint møbel at indrette sin terrasse med, idet det gør det let blot at tage bakken med ind, når dagen er omme. Alternativt kan man også vælge en løs bakke at samle sine effekter på, og lade bakken biddrage til indretningen på terrassen i dagtimerne. Der skal typisk ikke så meget til for at skabe noget hygge og personlighed, – nogle lækre bløde tæpper, et par pyntefigurer og lidt levende lys kan gøre underværker.

Tag et kig på ugens billeder, og se hvor lidt der skal til for at skabe den rette stemning.

Se også

Skab liv i haven med dekorative blomsteropsatser

Skab et hyggeligt uderum

Skab en spændende have

Havemøbler der kan klare mosten

Ideer til adventskrans 2022 - adventskrans til ophæng
Inspiration til juledekorationer 2022 – Juledekoration med LED lys og kunstige blomster
Efterårsdekorationer 2022 - efterårsdekoration med græskar på træ etage

Efterårsdekorationer 2022

Efterårs bordpynt til jagtmiddag - efterårsfarver og bordpynt i rust
Lille juledekoration med adventstale og kalenderlys
Adventskrans 2020 - inspiration til årets adventsdekoration
Inspiration til julepynt 2020 - Juletrends og tendenser
Påskekrans til dør med hvide påskeharer
Påskedekoration 2021 - kobber fad pyntet med påskeæg og anemoner