Oktober, november og december er lig med arbejde på Neder Kjærsholm Hovedgaard. Det er julesæson og der bliver arbejdet på højtryk for at kunne følge med i Stalden. Vi har lange arbejdsdage og blot en ugentlig fridag, hvis vi er heldige. Det er ikke i disse måneder, at der bliver sovet længe og hygget omkring morgenbordet, for der er altid noget der skal gøres, enten arbejdsmæssigt eller privat.

Når man på den måde, i en længere periode, arbejder hårdt og tilsidesætter en række ting, så har det den fordel, at man værdsætter det, i særlig høj grad, når tiden så pludselig er der igen. To fridage i træk kan føles som en hel ferie, mens en rolig søndag morgen pludselig opleves og nydes mere intenst. Man lægger mærke til de små detaljer og er tilstede i det man gør. Efter en hektisk periode opdager man pludselig, at der er noget man har savnet og tillader sig dermed at bruge ekstra tid og energi på det.

Jeg har altid holdt særligt meget af morgenerne, jeg nyder at vågne, lige så stille, med en god morgenmad og en kop kaffe, så når vi når til januar, så er det en af de ting, der bliver gjort lidt ekstra ud af. Jeg har her dækket et morgenbord, som det kunne se ud hjemme hos os på en skøn søndag morgen, hvor solens stråler spejler sig i sneen og forvandler haven til et helt eventyr landskab. Det er morgener som disse, at man mærker og nyder livet, når man med en god kop kaffe i hånden pludselig opdager to harer, der leger i sneen.

Ideer til adventskrans 2022 - adventskrans til ophæng
Inspiration til juledekorationer 2022 – Juledekoration med LED lys og kunstige blomster
Efterårsdekorationer 2022 - efterårsdekoration med græskar på træ etage

Efterårsdekorationer 2022

Efterårs bordpynt til jagtmiddag - efterårsfarver og bordpynt i rust
Lille juledekoration med adventstale og kalenderlys
Adventskrans 2020 - inspiration til årets adventsdekoration
Inspiration til julepynt 2020 - Juletrends og tendenser
Påskekrans til dør med hvide påskeharer
Påskedekoration 2021 - kobber fad pyntet med påskeæg og anemoner