Nu er uge 42 veloverstået, og dermed er julen officielt skudt i gang i alle detailbutikker. Og hvilket bedre sted er der at starte julen, end ved vores fine nisser fra Nääsgränsgården. For de af jer, der ikke kender Nääsgränsgården, så er det et Svensk firma, som skaber og producerer kunsthåndværk af høj kvalitet. Her er ikke tale om kinesisk masse-produceret nips, som er en kopi af en kopi, men om godt og gedigent kunsthåndværk med navngivne designere bag. At det er kunsthåndværk, der er lagt tid og tanker i, lader sig også afspejle i prisen, hvor nisserne fra Nääsgränsgården ligger i den dyre ende. Men ofrer man pengene, så får man til gengæld også noget julepynt med et tidsløst design, som udstråler kvalitet, og noget julepynt der potentielt kan blive det stykke julepynt, der går i arv og skaber minder i generationer.

Jeg har her lavet 6 forskellige opstillinger med et udvalg af nisserne fra Nääsgränsgården. Blandt årets nyheder er 3 nye varianter af Tomten Totte, den mere nostalgiske udseende Tomten Ebbe og de to langskæggede nisser Tomten Walther. Du finder som altid varerne på billederne længere nede på siden.

Har du lyst til at læse mere om Nääsgränsgården og de forskellige designere, så kan du læse mere på deres hjemmeside HER

Se alle vores nisser fra Nääsgränsgården HER

Inspiration til haven 2019. Havefigurer og havepynt.
Inspiration til påske - vase med påskeophæng af papir
Moderne påskepynt 2019 - find inspiration til din påskeudsmykning
Inspiration til borddækning til konfirmation
Inspiration til boligindretning med levende lys 2019
Blåt julebord med blå tinsoldater og zink lysestager

Pyntede juleborde 2018

Juledagene nærmer sig, og inden længe sidder vi alle om det ene julebord efter det andet. Skal du stå for et af årets mange julearrangementer, har du måske allerede gjort dig tanker om bordopdækning og julebordpynt. Ellers giver vi dig her inspiration til at dække det smukkeste julebord, uanset om du er til et klassisk rødt julebord eller et mere moderne julebord med blåt julebordpynt.
Julepynt i glasklokke - nisserne fra Nääsgränsgården

Julepynt i glasklokker

Juledekoration 2018 - kalenderlys glas med papirklip og lyskæde
Find inspiration til din adventskrans 2018 - rød hvid adventsdekoration med krybbespil