Nu er uge 42 veloverstået, og dermed er julen officielt skudt i gang i alle detailbutikker. Og hvilket bedre sted er der at starte julen, end ved vores fine nisser fra Nääsgränsgården. For de af jer, der ikke kender Nääsgränsgården, så er det et Svensk firma, som skaber og producerer kunsthåndværk af høj kvalitet. Her er ikke tale om kinesisk masse-produceret nips, som er en kopi af en kopi, men om godt og gedigent kunsthåndværk med navngivne designere bag. At det er kunsthåndværk, der er lagt tid og tanker i, lader sig også afspejle i prisen, hvor nisserne fra Nääsgränsgården ligger i den dyre ende. Men ofrer man pengene, så får man til gengæld også noget julepynt med et tidsløst design, som udstråler kvalitet, og noget julepynt der potentielt kan blive det stykke julepynt, der går i arv og skaber minder i generationer.

Jeg har her lavet 6 forskellige opstillinger med et udvalg af nisserne fra Nääsgränsgården. Blandt årets nyheder er 3 nye varianter af Tomten Totte, den mere nostalgiske udseende Tomten Ebbe og de to langskæggede nisser Tomten Walther. Du finder som altid varerne på billederne længere nede på siden.

Har du lyst til at læse mere om Nääsgränsgården og de forskellige designere, så kan du læse mere på deres hjemmeside HER

Se alle vores nisser fra Nääsgränsgården HER

Ideer til adventskrans 2022 - adventskrans til ophæng
Inspiration til juledekorationer 2022 – Juledekoration med LED lys og kunstige blomster
Efterårsdekorationer 2022 - efterårsdekoration med græskar på træ etage

Efterårsdekorationer 2022

Efterårs bordpynt til jagtmiddag - efterårsfarver og bordpynt i rust
Lille juledekoration med adventstale og kalenderlys
Adventskrans 2020 - inspiration til årets adventsdekoration
Inspiration til julepynt 2020 - Juletrends og tendenser
Påskekrans til dør med hvide påskeharer
Påskedekoration 2021 - kobber fad pyntet med påskeæg og anemoner