Nu er uge 42 veloverstået, og dermed er julen officielt skudt i gang i alle detailbutikker. Og hvilket bedre sted er der at starte julen, end ved vores fine nisser fra Nääsgränsgården. For de af jer, der ikke kender Nääsgränsgården, så er det et Svensk firma, som skaber og producerer kunsthåndværk af høj kvalitet. Her er ikke tale om kinesisk masse-produceret nips, som er en kopi af en kopi, men om godt og gedigent kunsthåndværk med navngivne designere bag. At det er kunsthåndværk, der er lagt tid og tanker i, lader sig også afspejle i prisen, hvor nisserne fra Nääsgränsgården ligger i den dyre ende. Men ofrer man pengene, så får man til gengæld også noget julepynt med et tidsløst design, som udstråler kvalitet, og noget julepynt der potentielt kan blive det stykke julepynt, der går i arv og skaber minder i generationer.

Jeg har her lavet 6 forskellige opstillinger med et udvalg af nisserne fra Nääsgränsgården. Blandt årets nyheder er 3 nye varianter af Tomten Totte, den mere nostalgiske udseende Tomten Ebbe og de to langskæggede nisser Tomten Walther. Du finder som altid varerne på billederne længere nede på siden.

Har du lyst til at læse mere om Nääsgränsgården og de forskellige designere, så kan du læse mere på deres hjemmeside HER

Se alle vores nisser fra Nääsgränsgården HER

No products found which match your selection.

Ideer til indretning med tørrede blomster
Personlig mors dags gave 2020
Badeværelses bakke med fyrfadslys
Indendørs lanterne med lyskæde
Inspiration til efterårsdekoreret lanterner
Inspiration til boligindretning med levende lys 2019
Badeværelses bakke med lille lyserød ballerina figur
Forårspynt til vindueskarmen - porcelæns blomsterløg og engle