Udendørs efterårsdekorationer der skaber stemning

Med en løvfaldssommer som denne er der sikkert mange, der har brugt de seneste dage udenfor og nydt årets sidste “sommerdage”. Måske har du været i skoven, i parken eller i haven og har, som jeg, samlet rigelige mængder af efterårets frugter, kastanjer og kogler… Og hvad stiller man så egentlig lige op med alle disse fantastiske farverige ting?

Her får du nogle bud på hvordan du kan lave nogle spændende udendørs efterårsdekorationer, som skaber stemning ved hjemmets indgangsparti.

Så lidt skal der til for at skabe en flot efterårsdekoration

At lave en flot udendørs efterårsdekoration er langt fra så svært, som det kan lyde. En nem og yderst effektiv måde at skabe efterårsstemning ved hoveddøren på er, at samle forskellige efterårsfrugter, nødder, kogler, græskar og hvad man nu kan komme i nærheden af og lægge dem i hver deres kurv. Før man har set sig om, er der skabt en flot og farverig efterårsdekoration.

Har man nogle store flotte græskar, er det også oplagt at bruge dem. De kan stilles forskudt op ad en trappe eller langs en havesti. Det er ikke engang nødvendigt at skære dem ud til halloween græskar for at gøre dem dekorative. Kan man finde græskar i forskellige farver og udformninger, bidrager det blot til efterårets mangfoldighed af farver. Alternativt kan man supplere med nogle efterårsblomster i krukker eller et par flotte lanterner imellem.

Få efterårsdekorationen op i øjenhøjde

Når man forsøger at dekorere udenfor, kan det hurtigt få et fladt udtryk og blive noget, man står og kigger ned på. Derfor kan det være en god ide at hæve efterårsdekorationerne op i højde og måske endda bygge noget op i flere niveauer. Det er med til at skabe noget dynamik og gøre dekorationen meget mere spændende. Måske har du et gammelt havebord, en gammel stol, nogle træ kasser eller en lille bænk, der kan bruges, Det betyder ikke så meget, hvad det er, så længe der er plads nok til, der kan sættes en dekoration ovenpå.
Bygger man sin efterårsdekoration op omkring et møbel, er det halve arbejde allerede gjort. Møblet er med til at skabe stemning i sig selv, og det er derfor begrænset, hvor meget pynt man behøver at tilføje. Et par lanterner og nogle dekorative nedfaldsæbler i en kurv, en flot efterårskrans og en opsats med æbler. Eller et par havefigurer og en buket efterårsblomster eller grene er alt, der behøves for at skabe efterårsstemning ved din hoveddør.

⇩ Find alle varerne på billederne nederst på siden ⇩

No products found which match your selection.

Indendørs Efterårsdekorationer med Lys

Inspiration til indendørs efterårsdekorationer med lys

Selvom sommeren langsomt ebber ud, er der ingen grund til at lade humøret synke med solen. Efteråret bringer med sig en hel skattekiste af farverige blade, hyggelige aftener indendørs og en gylden mulighed for at lave smukke indendørs efterårsdekorationer med lys. I dette blogindlæg ser vi nærmere på forskellige idéer og inspirerende tips til at skabe hyggelige og stemningsfulde efterårsdekorationer, der vil lyse op i dit hjem i løbet af efterårsmånederne.
Udendørs efterårsdekorationer med græskar
Efterårsdekoration med lys 2018
Blommefarvet efterårs bordpynt med farvet glas