Foråret er over os, den seneste uge har været solrig og varm og er man stoppet op et kort øjeblik har man kunnet høre fuglene ivrigt kvidre. Ser man rundt på træerne ser de endnu triste og bladløse ud, men går man helt tæt på kan se de spændstige knopper der står på spring klar til at springe ud. Det er lige præcis på denne tid af året, hvor man med fordel kan gå en tur i haven eller skoven og klippe et par grene af buske og træer ( i henhold til gældende lovgivning) og tage dem med ind, sætte dem i en fin vase og lade dem springe ud indendørs. Afhængig af typen af grene kan de stå utroligt længe og skabe hygge og forårs stemning.

Særligt de store gulvvaser som er blevet meget populære de seneste år kan være svære at bruge som egentlige blomstervaser fordi de er så store, men her gør de lange forårsgrene det til gengæld godt, de får ligesom proportionerne til at passe og med deres enkle udtryk fremhæver de ligefrem vasen.
Også de helt små vaser gør sig godt på denne årstid hvor små vintergækker og erantis pibler op af jorden. Der skal ikke mange små blomster til for at give de små vaser nyt liv. Jeg har i denne uge fundet nogle af Staldens mange vaser frem, jeg håber det kan inspirerer.

No products found which match your selection.

Farvet glas - små glasskåle i flotte farverNeder Kjærsholm Hovedgaard
Ideer til indretning med tørrede blomster
Personlig mors dags gave 2020
Badeværelses bakke med fyrfadslys
Indendørs lanterne med lyskæde
Inspiration til efterårsdekoreret lanterner
Inspiration til boligindretning med levende lys 2019
Badeværelses bakke med lille lyserød ballerina figur
Forårspynt til vindueskarmen - porcelæns blomsterløg og engle