Foråret er over os, den seneste uge har været solrig og varm og er man stoppet op et kort øjeblik har man kunnet høre fuglene ivrigt kvidre. Ser man rundt på træerne ser de endnu triste og bladløse ud, men går man helt tæt på kan se de spændstige knopper der står på spring klar til at springe ud. Det er lige præcis på denne tid af året, hvor man med fordel kan gå en tur i haven eller skoven og klippe et par grene af buske og træer ( i henhold til gældende lovgivning) og tage dem med ind, sætte dem i en fin vase og lade dem springe ud indendørs. Afhængig af typen af grene kan de stå utroligt længe og skabe hygge og forårs stemning.

Særligt de store gulvvaser som er blevet meget populære de seneste år kan være svære at bruge som egentlige blomstervaser fordi de er så store, men her gør de lange forårsgrene det til gengæld godt, de får ligesom proportionerne til at passe og med deres enkle udtryk fremhæver de ligefrem vasen.
Også de helt små vaser gør sig godt på denne årstid hvor små vintergækker og erantis pibler op af jorden. Der skal ikke mange små blomster til for at give de små vaser nyt liv. Jeg har i denne uge fundet nogle af Staldens mange vaser frem, jeg håber det kan inspirerer.

Ideer til adventskrans 2022 - adventskrans til ophæng
Inspiration til juledekorationer 2022 – Juledekoration med LED lys og kunstige blomster
Efterårsdekorationer 2022 - efterårsdekoration med græskar på træ etage

Efterårsdekorationer 2022

Efterårs bordpynt til jagtmiddag - efterårsfarver og bordpynt i rust
Lille juledekoration med adventstale og kalenderlys
Adventskrans 2020 - inspiration til årets adventsdekoration
Inspiration til julepynt 2020 - Juletrends og tendenser
Påskekrans til dør med hvide påskeharer
Påskedekoration 2021 - kobber fad pyntet med påskeæg og anemoner