Sommetider forelsker man sig bare pladask i nogle ting, det er, som om alt falder i hak og denne ting bare passer ind i en bestemt sammenhæng, hvor den vil få alt omkring dig til at blomstre. Sådan havde jeg det, da vi, for få uger siden, blev præsenteret for stellet Grace af en af vores forhandlere. Personlig forelskede jeg mig i stellet til vores sommerhus, hvor det bare vil passe perfekt ind, men også i Stalden kunne jeg se dets mange anvendelsesmuligheder. Så da vi forleden fik Grace stellet ind ad døren var jeg ikke i tvivl om, at det skulle deles med jer lige med det samme. De fleste ikke hvide stel har sine begrænsninger og passer kun ind i visse sammenhænge med bestemte farver, men stellet her er utroligt alsidigt og kan skifte karakter afhængig af konteksten og hvilken dug, det eksempelvis sættes sammen med. Det kan blive let og sommerrigt, hvis det parres op med friske sommer farver, og stilet og karakterfyldt, hvis det sættes sammen med mere dæmpede farver og en femarmetlysestage. Tallerkener, skåle og fade kan kombineres i farverne, hvormed de fremhæver hinanden, eller man kan vælge at køre det hele ensfarvet og rent og give øjet plads til at fange andre detaljer.

Jeg har dækket to næsten identiske borde med stellet, det ene frisk og farverigt, det andet mere dæmpet og stilfuldt. Ved at skifte dækkeservietten og glasset skifter bordet karakter og det er netop det stellet kan. Det er uden tvivl ikke sidste gang, at stellet bliver en del af bordopdækningen her til bloggen.

Inspiration til konfirmations bordpynt 2020
Indendørs lanterne med lyskæde
Inspiration til adventskrans 2019 - grønne led lys
Inspiration til efterårsdekoreret lanterner
Inspiration til haven 2019. Havefigurer og havepynt.
Inspiration til påske - vase med påskeophæng af papir
Moderne påskepynt 2020 - find inspiration til din påskeudsmykning
Inspiration til boligindretning med levende lys 2019
Blåt julebord med blå tinsoldater og zink lysestager

Pyntede juleborde 2018

Juledagene nærmer sig, og inden længe sidder vi alle om det ene julebord efter det andet. Skal du stå for et af årets mange julearrangementer, har du måske allerede gjort dig tanker om bordopdækning og julebordpynt. Ellers giver vi dig her inspiration til at dække det smukkeste julebord, uanset om du er til et klassisk rødt julebord eller et mere moderne julebord med blåt julebordpynt.