Vi nærmer os juni og dermed den første sommer måned. Dagene er på det seneste blevet varmere, men det er først i weekenden, jeg for alvor har synes at morgenerne har været så varme og solrige, at det har været vejr til at flytte morgenmads ritualet udenfor. Jeg har glædet mig til det, det er efterhånden ved at være noget tid siden, at mit lille cafe sæt kom frem fra sit vinterskjul, og siden da har det bare stået der og ventet på mig og det gode vejr.  Det er som om, det giver en helt anden start på dagen, når morgenmaden kan indtages med solen i øjnene og vind i håret til lyden af fugle kvidder.

Cafe sættet jeg snakker om, er det med løberen i pink. Det står udenfor min hoveddør, hvor morgensolen rammer og gør det til en skøn plet. Vi har mange forskellige havemøbler rundt omkring på matriklen, men om morgenen foretrækker jeg klart jernmøblerne, som eksempelvis dette sæt og dem på de andre billeder. I den danske sommer, hvor vejret både kan være vådt og blæsende, har havemøbler af jern mange fordele, – mens havemøbler af træ har en tendens til at holde på fugten, og de moderne flet møbler altid har revner og sprækker til vand, ja så tørrer jern møbler lyn hurtigt og  er derfor ideel til morgenmaden, hvor de andre møbler ofte endnu kan være klamme efter natten.

Også i blæsevejr har møbler af jern sine klare fordele, hvor andre møbler har det med at blæse omkuld, så står jern møblerne langt mere stabilt.

Jeg har fundet nogle af Saldens jern havemøbler frem, håber det kan inspirere.

Ideer til adventskrans 2022 - adventskrans til ophæng
Inspiration til juledekorationer 2022 – Juledekoration med LED lys og kunstige blomster
Efterårsdekorationer 2022 - efterårsdekoration med græskar på træ etage

Efterårsdekorationer 2022

Efterårs bordpynt til jagtmiddag - efterårsfarver og bordpynt i rust
Lille juledekoration med adventstale og kalenderlys
Adventskrans 2020 - inspiration til årets adventsdekoration
Inspiration til julepynt 2020 - Juletrends og tendenser
Påskekrans til dør med hvide påskeharer
Påskedekoration 2021 - kobber fad pyntet med påskeæg og anemoner