I sidste uge tog vi hul på efteråret og satte fokus på de små dekorationer, men når det er efterår, skal der selvfølgelig også være et efterårsbord. Jeg har i denne uge lavet nogle forskellige borddekorationer på vores flotte granatæble dug fra det svenske firma Ekelund. Det er en dug, jeg holder meget af, fordi den både kan bruges i efteråret og i jule- og vintermånederne, og så er den forbandet smuk. Se eksempelvis julebordet fra sidste år, hvor jeg også har brugt denne dug Svensk dug på danske mål.

Den første dekoration består simpelt og enkelt af en stor spejlbakke, pyntet med bloklys i brændte orange farver, hvor omkring der er strøet nogle flotte efterårsbær. Det er en dekoration, som kræver utroligt lidt, men som er utroligt dekorativ. En sådan bakke kan efter at være blevet brugt på efterårsbordet flyttes og genbruges et andet sted i huset.

Anden dekoration er lidt mere om-sig-gribende og voluminøs, men stadig simpel. Den er lavet omkring en række høje lysestager, hvor der er lagt efterårsblade og græskar ind imellem. For at skabe lidt ekstra hygge belysning har jeg også sat nogle mindre bloklys i små fyrfads-skåle ind imellem og hentet hattene fra paddehattene på pind ind og brugt dem i dekorationen. En dekoration som denne vil også være flot på en skænk eller i en god stor vindueskarm.

Den sidste dekoration tager udgangspunkt i skovbunden og består af efterårsblade, orange farvet flis og små og store æbler, der er lagt op i et bælte på dugen. Blandt blade og æbler har jeg sat nogle små orange fyrfadsstager, der kan være med til at skabe lidt hygge belysning. En dekoration som denne kan nemt bygges op omkring de ting, man kan finde i skovbunden, det kunne eksempelvis være kastanjer, mos bevoksede grene, og naturfarvet flis.

At være butiks hund under et sådan photoshoot kan sommetider være kedeligt, når al opmærksomhed rettes mod kamera og opstillinger. Det synes Deah ihvertfald, der bestemte sig for at kravle op i vindueskarmen og lege fotomodel.