I sidste uge kunne jeg fortælle, at vi havde været på Formland, -messen, hvor vi køber størstedelen af vores varer til Stalden. Et af de firmaer, jeg holder særligt meget af, er Nääsgränsgården, et firma med unikt kunsthåndværk.

Nääsgränsgården er et svensk firma, som designer og producerer brugskunst af høj kvalitet. Bag alle deres produkter sidder der en række dygtige designere og kunsthåndværkere, som udvikler og formgiver deres produkter. Det er et firma med historie og substans, som på hvert enkelt produkt angiver, hvilken designer der står bag. Deres produkter står i skærende kontrast til de talrige masseproducerede brugskunst genstande, som er en kopi af en kopi produceret ude i østen. Størstedelen af vores produkter fra Nääsgränsgården er designet af Ruth Vetter, som har en helt fantastisk evne til at designe små udtryksfulde figurer, som man kun kan blive i godt humør af. Hendes design har gennem de seneste år høstet megen ros hos vores kunder i Stalden, hvor hendes figurer, for flere, er blevet samleobjekter.


Det er ikke nogen hemmelighed, at mange af figurerne her er påske figurer, men mange vælger også blot at se dem, som det de er ,nemlig høns – inklusiv mig selv. Op til påske skaber de associationer til påskekyllinger, særligt hvis de kombineres med påskeæg, men resten af året er det blot høns, hvilket gør, at man kan have dem stående fremme i en meget længere periode. Man kan derfor godt allerede, så småt, begynde at pynte lidt til påske, uden at det bliver alt for påsket. Her mine bud på, hvordan det kan gøres.
Ideer til adventskrans 2022 - adventskrans til ophæng
Inspiration til juledekorationer 2022 – Juledekoration med LED lys og kunstige blomster
Efterårsdekorationer 2022 - efterårsdekoration med græskar på træ etage

Efterårsdekorationer 2022

Efterårs bordpynt til jagtmiddag - efterårsfarver og bordpynt i rust
Lille juledekoration med adventstale og kalenderlys
Adventskrans 2020 - inspiration til årets adventsdekoration
Inspiration til julepynt 2020 - Juletrends og tendenser
Påskekrans til dør med hvide påskeharer
Påskedekoration 2021 - kobber fad pyntet med påskeæg og anemoner