⇩ Find alle varerne på billederne nederst på siden ⇩

Tag foråret med ind i vasen

Foråret er over os, udenfor springer knopperne på træerne lystigt ud, mens alle forårsblomsterne pipler op af jorden og minder os om, at sommeren er på vej. Men på dage som denne, hvor frosten stadig har sit tag i foråret og vinden bider i kinderne, kan det være utroligt “livsbekræftende” at invitere foråret indendøre med et par flotte forårsgrene, der kan få lov at folde sine knopper ud inde i en vase. Det er en nem og billig måde at fylde vaserne på og give dem nyt liv.

Bland glasvaser og keramik vaser

I disse tider er vasen gået hen og blevet en pyntegenstand i sig selv, som ikke nødvendigvis behøver en blomst for at have sin berettigelse. Det er en klassisk pyntegenstand, som pynter uden at kræve megen opmærksomhed, hvilket passer godt ind i mange moderne hjem. Ofte kan det være flot at samle flere forskellige vaser i klynger, og sammensætte nye og gamle, glasvaser og keramikvaser, samt at lege med farverne. En sådan klynge af vaser behøver ikke blomster eller grene, men det kan også være flot at lade nogle bære en blomst, mens andre får lov at stå i sin enkelhed.

Inspiration til haven 2019. Havefigurer og havepynt.
Inspiration til påske - vase med påskeophæng af papir
Moderne påskepynt 2019 - find inspiration til din påskeudsmykning
Inspiration til borddækning til konfirmation
Inspiration til boligindretning med levende lys 2019
Blåt julebord med blå tinsoldater og zink lysestager

Pyntede juleborde 2018

Juledagene nærmer sig, og inden længe sidder vi alle om det ene julebord efter det andet. Skal du stå for et af årets mange julearrangementer, har du måske allerede gjort dig tanker om bordopdækning og julebordpynt. Ellers giver vi dig her inspiration til at dække det smukkeste julebord, uanset om du er til et klassisk rødt julebord eller et mere moderne julebord med blåt julebordpynt.
Julepynt i glasklokke - nisserne fra Nääsgränsgården

Julepynt i glasklokker

Juledekoration 2018 - kalenderlys glas med papirklip og lyskæde
Find inspiration til din adventskrans 2018 - rød hvid adventsdekoration med krybbespil