Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Danboring Holding ApS | Diget 10, 8620 Kjellerup

Neder Kjærsholm Hovedgaard | Vattrupvej 28, 8620 Kjellerup

CVR-nr. 25254767

E-mail. shop@nederkjaersholm.dk

Telefon. 20695506

Betaling

På Nederkjaersholm.dk kan der betales med:

  • Dankort
  • VISAkort
  • MasterCard
  • MobilePay
  • Kontant betaling (kun ved afhentning af varer på Neder Kjærsholm Hovedgaards fysiske adresse).

Der opkræves et mindre gebyr for betaling med udenlandske kreditkort såsom MasterCard, JCB, American Express, udenlandske VISA kort samt MobilePay. Danske Visa / Dankort tillægges ikke gebyr.

Beløbet hæves først på din konto, når varerne sendes fra Neder Kjærsholm Hovedgaard. Der lagres ingen kreditkort oplysninger af nogen art. Neder Kjærsholm Hovedgaard kan på intet tidspunkt, som foreskrevet af Nets, hæve mere end det beløb du har accepteret i indkøbskurven.

De data, du oplyser i forbindelse med et online køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL). Det er altså kun PBS, der kan læse dem. Hverken netbutikken eller andre har mulighed for at læse dataene.

Vi bestræber os på at afsende din pakke 1-3 arbejdsdage efter din bestilling. Bliver din pakke ikke afsendt fra os inden 3 arbejdsdage efter modtagelse af ordre, bliver du kontaktet via din oplyste mailadresse. Hvis du skal bruge dine varer hurtigere end 2 arbejdsdage, anbefaler vi, at du sender os en mail.

Ved restordre, eller andre forhold hvor levering kan forventes forsinket, kontaktes du af Neder Kjærsholm Hovedgaard.

Hvis ikke den rigtige adresse er skrevet til levering kommer der et omadresseringsgeyr fra GLS på 55 kr.

Priser på levering;

Privatpakke med afhentning i GLS Pakkeshop – Kr. 49,-

Erhvervspakke med GLS – Kr. 65,-

Levering til privat adresse med GLS – Kr. 72,-

Gratis fragt til valgfri GLS Pakkeshop ved køb over Kr. 700.- *gælder kun ved levering i Danmark. Dog skal du være opmærksom på, at retten til fri fragt frafalder, hvis der returneres varer, så det samlede beløb ikke længere overstiger 700 kr.

Kontakt os først efter 4 januar 2024. Vi modtager ikke returvarer før efter d. 4 januar.

Julegaver kan byttes fra 4 januar til og med fredag d. 26 januar. Det vil sige, sidste frist for afsendelse af en returvarer er d. 24 januar, således vi har varen retur i løbet af uge 4.  For at bytte en julegave udfyldes vores standardfortrydelsesformular, hvorefter proceduren for returvarer følges.

Så snart vi har varen retur, refunderes beløbet til køber.

Ønskes en anden vare, i stedet for den returnerede, skal der foretages en ny bestilling igennem webshoppen.

Bor du i nærheden har du også mulighed for at bytte din gave ved fremmøde på Neder Kjærsholm. Da Stalden er lukket, bedes du ringe og lave en aftale på tlf. 20695506 efter 4 januar, og så aftaler vi et tidspunkt for bytning af varen. Idet vi holder julelukket imellem jul og nytår, beder vi om, at du først kontakter os efter 4 januar 2024!

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved udfyldelse af denne standardfortrydelsesformular 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen eller undlade at afhente pakken i pakkeshoppen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Undlader du at afhente din pakke i pakkeshoppen opkræves du et ekspeditionsgebyr på 45 kr. samt returfragten.

Nedsatte varer kan ikke returneres.

Returnering ved brug af fortrydelsesret

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet du modtager den frem til det tidspunkt, hvor vi har varen retur. Sørg derfor for at få en kvittering når du leverer din pakke til afsendelse i tilfælde af at den forsvinder under forsendelsen.

Varen skal returneres i væsentlig samme stand i original emballage.

Du kan vælge at bestille en retur label hos os, som du selv kan printe. Returlabelen kan bestilles nederst i ovenstående fortrydelsesformular. Prisen for retur labelen modregnes i det beløb du vil få krediteret. Prisen afhænger af pakkens størrelse og vægt.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du benytter din fortrydelsesret, og fortryder hele dit køb, refunderes den fulde værdi for de pågældende varer, der sendes retur, samt forsendelsesomkostninger.  Fortryder du dit køb delvist, refunderes  kun den fulde værdi for de pågældende varer, der sendes retur, men ikke forsendelsesomkostninger. Du hæfter altid selv for returfragten. Har du valgt en dyrere forsendelse, eksempelvis privat levering, end standard forsendelse, hæfter du selv for differencen.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Beløbet krediteres uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Neder Kjærsholm Hovedgaard
Vattrupvej 28
8620 Kjellerup

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse. Returnering skal da ske efter aftale eller i Staldens åbningstider.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

TJEK FOR TRANSPORTSKADER

Du SKAL pakke din pakke ud ved modtagelse og tjekke den for transportskader – også selv om det eventuelt er en gave. Ved eventuel skade bedes du kontakte os senest 3 dage efter modtagelse på telefon 20695506 eller skrive til shop@nederkjaersholm.dk, idet vi kun har en begrænset frist for at rette erstatningskrav hos GLS.

I tilfælde af transportskade:
Ta et billede af alle sider af den udvendige papkasse – label skal være synlig på den side labelen er påsat. Det er underordnet om der er synlige skader på papkassen. Ta dernæst billeder af den emballering, der er imellem de 2 papkasser. Sidst tager du et billede af selve skaden og sender disse billeder hurtigst muligt, eller senest 3 dage efter modtagelse, til shop@nederkjaersholm.dk, – så bytter vi varen uden fragtomkostninger for dig. De 3 dage er vigtige, idet vi har 5 dage til at rejse et erstatningskrav ved GLS.

Vær opmærksom på, at retten til at reklamere over synlige fejl/mangler eller skader på en vare bortfalder, hvis ovennævnte reklamationsfrist ikke overholdes.

Varen sendes til:

Neder Kjærsholm Hovedgaard
Vattrupvej 28,
8620 Kjellerup

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Sørg for at få en kvittering når du sender pakken retur i tilfælde af at den bliver væk under forsendelsen.

Forbehold

På Neder Kjærsholm Hovedgaard er vi blot mennesker der kan lave fejl. Vi tager derfor forbehold for trykfejl, prisfejl, fejl i billedmateriale, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt.

1.1 For at du kan indgå aftale med os om køb af et produkt, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. Desuden opsamler vi oplysninger om, hvilke produkter du køber.

1.1.2 Formålet med oplysningerne er at vi kan behandle din bestilling og levere varen til dig, og for at kunne behandle og administrere evt. reklamation på dine køb. Desuden opbevares oplysningerne også for at kunne overholde gældende lovgivning vedrørende regnskabs- og bogføringspligt.

1.1.3 Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b, c og f.

1.2.1 Når du besøger vores hjemmeside, indsamler vi automatisk oplysninger om dig, fx om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på hjemmesiden og din IP-adresse.

1.2.2 Formålet er at optimere brugeroplevelsen og hjemmesidens funktion, samt foretage målrettet markedsføring, bla. retargeting via Facebook og Google. Denne behandling af oplysninger er nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre vores hjemmeside samt vise dig relevante tilbud.

1.2.3 Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra f.

1.3.1 Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bliver du bedt om at oplyse fx navn, adresse, e-mailadresse m.m.

1.3.2 Formålet er at kunne give fordele, der gives til nyhedsbrevsmodtagere, samt at varetage vores interesse i at kunne sende nyhedsbreve og foretage målrettet markedsføring.

1.3.3 Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og f.

  1. Vi videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig, til GLS

Personoplysningerne registreres hos Neder Kjærsholm Hovedgaard og opbevares i fire år, hvorefter oplysningerne slettes.

2.2 Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Formålet er blandt andet drift af webshoppen, markedsføring – herunder nyhedsbreve og retargeting.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Ansvarlig for at indsamle, behandle og opbevare dine data er: Ditte Risgaard

Som registreret hos Neder Kjærsholm Hovedgaard har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: ditte@nederkjaersholm.dk

I almindelighed kan du søge anonymt på vores hjemmeside, www.nederkjaersholm.dk. Når du besøger vores hjemmeside, indsamler vi imidlertid automatisk oplysninger om dig ved hjælp af cookies.

En cookie er en lille tekstfil, der anbringes på din computers harddisk, smartphone eller andet it-udstyr. Den gør det muligt at genkende din computer/IP-adresse og samle information om, hvilken type browser du bruger og hvilke sider og funktioner du besøger, fx om, hvilke søgetermer du bruger på hjemmesiden.

Vi placerer primært cookies på din computer for at kunne føre statistik over brugen af hjemmesiden. De oplysninger, vi får, er for eksempel browsertyper, sete sider og klik på links. Vi bruger oplysningerne til at danne os et samlet overblik over, hvordan hjemmesiden bliver brugt. Den statistik, vi får ved hjælp af cookies, bruger vi til at forbedre hjemmesiden.

Derudover bruger vi cookies, så det fx er muligt at dele begivenheder fra vores kalender på Facebook. På samme måde bruger vi cookies til at holde styr på, hvorvidt du er logget ind på sider, som er beskyttet af et login.

Vi gør dette med henblik på at optimere konverteringen på hjemmesiden, forbedre denne og fortage målrettet markedsføring