Få et unikt indblik i dansk vinproduktion

Åben vinarrangement

På Neder Kjaersholm Vingård afholder vi løbende en række åbne vinarrangementer hvor alle har mulighed for at tilmelde sig. Datoerne for disse arrangementer annonceres altid først i vores nyhedsbrev og senere hen her på siden og på facebook. Tilmelding sker altid efter først til mølle princippet, hvorfor modtagere af vores nyhedsbrev altid har fordel af at kende datoerne først.

Beskrivelse af åbent arrangement

Arrangementerne starter 18.30, hvor vi i fælles flok vil gå i vinmarken.

Her vil der blive fortalt om de forskellige vinsorter, dyrkningsforhold og om de særlige udfordringer, der er forbundet med vinproduktion på dansk jord.
Efter en tur i vinmarken fortsætter vi indenfor i Vineriet hvor vi, med fokus på den spæde opstart, ser nærmere på produktionen og fortæller om forarbejdningen af druerne fra de første druer bliver høstet, til den færdige vin bliver hældt på flaske. Til sidst slutter vi af med en lille anretning og en vinsmagning hvor vi smager på et udvalg af dansk og franske vine.
Pris: Vin rundtur med vinsmagning i vinkælderen inkl. let traktement 275 kr./ pers.

Arrangementerne vil blive gennemført ved minimum 20 deltagere og der vil højst kunne være 30 på hvert hold.
Medbring skifte sko i tilfælde af dårligt vejr.

Køb billetter her 

Du kan også tilmelde dig på tlf. 20 69 55 49 eller via e-mail: info@nederkjaersholm.dk

Lukket vinarrangement

Ønsker man, som vinklub el.lign., at afholde et arrangement i Vineriet på Neder Kjærsholm Hovedgaard er man velkommen til at kontakte os. Man skal dog minimum være 20 personer.
Ring og forhør ang. pris.